Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez gorčine

Feminnem: Nema razloga za sram, zadovoljne smo svojim nastupom

feminem
28.05.2010.
u 16:16

Iako se nisu htjele opravdavati, Nika, Pamela i Neda razloge ispadanja iz eurovizijskog natjecanja ipak vide u skupini u kojoj je Hrvatska završila.

Naše predstavnice na ovogodišnjem Eurosongu Neda Parmać, Nika Antolos i Pamela Ramljak iz skupine Feminnem nisu mogle skriti razočaranje što s pjesmom “Lako je sve” nisu ušle u finale tog natjecanja.

– Naravno da smo tužne što nismo prošle dalje, ali navikle smo mi na uspone i padove, ako se ovo uopće može nazvati padom – rekla nam je Pamela i dodala kako je sam nastup na ovakvom natjecanju velik uspjeh.

Iako se nisu htjele opravdavati, djevojke razloge ispadanja iz natjecanja ipak vide u skupini u kojoj je Hrvatska završila.

– Bile smo u polufinalu u kojem je bilo puno favorita i odličnih pjesama. Na prvoj večeri tribine su bile gotovo prazne, a na našoj večeri karte su bile rasprodane. Također, od susjeda s nama su nastupili samo Slovenci, a poznato je da se svatko na Eurosongu oslanja na susjede – rekla je Neda i našalila se kako Hrvatska ima malu dijasporu pa nije baš puno Hrvata izvan domovine moglo glasovati za njih.

– Nadam se da nismo iznevjerile ljude u Hrvatskoj, imale smo toliku potporu i to nam je dalo krila – naglasila je Nika.

Iako je bilo kritika na račun njihove izvedbe, djevojke kažu kako su u četvrtak navečer dale sve od sebe.

– Bilo je malo treme, ali mi smo zadovoljne. Nema razloga za sram, dostojanstveno smo predstavile Hrvatsku – sigurne su djevojke. (l/vlm)

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar pozitiva
pozitiva
16:48 28.05.2010.

Razlog ispadanja?Previse sporo,dosadno i pateticno.Po cemu su te cure bile originalne?Po nicemu.Sve je vec videno.Za uspjeh treba biti originalan u svemu.I ono sto je najvaznije,zbog neceg poseban.Posaljite slijedece godine mladu djevojku impresivnog glasa na Eurosong.Ona bi mogla daleko dogurati.Bez plesaca i bez koreografije.Ona je Kim Verson.

Avatar karlo5
karlo5
17:18 28.05.2010.

Bravo cure,profesionalan i Europski nastup ,a nedostatke su samo mogli vidjeti ljudi od struke a ne amateri sa ovoga foruma.

CB
cba
16:38 28.05.2010.

Cure su super samo je pjesma preee spora za euroviziju, kao uspavanka, mora biti brža lepršava i lako pamtljiva, što njihova nije, jednostavno teško \"ulazi \" u uho, što ne znači da nije kvalitetna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije