Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strogi zakon

Faye Dunaway radi prijevare prijeti izgon iz stana na Manhattanu

Faye Dunaway
Pixsell
05.08.2011.
u 19:32

Kako zakon u Americi predviđa da stanari koji imaju stanove s kontroliranom najamninom u njima moraju i živjeti, glumica ga ne bi smjela koristti kao alternativno mjesto stanovanja.

Hollywoodska zvijezda Faye Dunaway optužena je da je zakupila stan na Manhattanu pod lažnim izgovorom, te joj sada prijeti izbacivanje. Vlasnik zgrade, u kojoj glumica ima stan s državno kontroliranom najamninom, u tužbi navodi da to nije njezino stalno boravište.

U tužbi je navedeno i to da Faye, koja je dobila Oscara za ulogu u filmu “Bonnie and Clyde”, poseduje kuću u zapadnom Hollywoodu, gdje ostvaruje svoje glasačko pravo, a na tu je adresu registriran i njezin automobil.

Kako zakon u Americi predviđa da stanari koji imaju stanove s kontroliranom najamninom u njima moraju i živjeti, glumica ga ne bi smjela koristti kao alternativno mjesto stanovanja.

U tužbi se još spominje i sin glumačke dive Liam Dunaway O’ Neal kao podstanar. Dvosoban stan s posebnim ulazom s ulice, Dunaway plaća 1.048 dolara, a u tom je kraju najamnina dvostruko skuplja.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
doktorica
22:00 05.08.2011.

tako bi trebalo i u Hrvatskoj.....

LI
liliZG
10:35 08.08.2011.

slažem se s doktoricom.................................. .............znam da su pokušali nešto sa kućama na moru, ali ne znam dal im je što i uspjelo, znate ono, prijavljem da živi u kući na moru, a zapravo živi negdje u gradu, samo da ne bi plaćao porez na vikendicu. ..........zapravo naša država ima puno love samo je ne zanaju naplatiti, ili ih naplaćuju od krive strane, a onda je potroše bez veze....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije