Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavi na setu

Fatalne ljubavi Jelene Veljače i Nataše Janjić

Jelna Veljaca i Natasa Janjic
Foto: Pixsell
1/5
17.03.2010.
u 19:07

Nekoliko godina poslije, kao scenaristici sapunice “Ponos Ratkajevih” za oko je zapeo glavni glumac serijala Janko Popović Volarić, za kojeg se čudljiva plavuša istančana ukusa prije nepuna četiri mjeseca udala.

Strastvena ljubavna priroda mlađih domaćih glumica koju nisu mogle zatomiti ni na svom radnom mjestu najbolje je došla do izražaja kod dviju velikih prijateljica Jelene Veljače i Nataše Janjić. Danas udana gospođa Jelena Popović Volarić za snimanja sapunice “Villa Maria” u kojoj je imala glavnu ulogu nije odoljela producentu istoimene sapunice Romanu Majetiću.

Tijekom njihova odnosa Jelena se preimenovala u književnicu, scenaristicu i konačno kolumnisticu. Nekoliko godina poslije, kao scenaristici sapunice “Ponos Ratkajevih” za oko je zapeo glavni glumac serijala Janko Popović Volarić, za kojeg se ćudljiva plavuša istančana ukusa prije nepuna četiri mjeseca udala. Sličnu ljubavnu sudbinu s Jelenom dijeli njena dobra prijateljica, odvažna splitska glumica Nataša Janjić, koja se nakon ljubavnog razočaranja s promiskuitetnim redateljem Antonijem Nuićem na snimanju domaćeg kriminalističkog serijala “Mamutica” zaljubila u jednog od producenata serije Joška Lokasa.

Joško je tada bio u braku s novinarkom Ivanom Silom i očekivao svoje treće dijete, no to nije bila prepreka njegovoj ljubavi prema Nataši, koja traje nešto više od godinu dana. Treći ljubavnički par sa seta glumci su “Doline sunca” Nives Čanović i Ivan Herceg, koji su svoju kratkotrajnu romansu demantirali.

Komentara 1

Avatar punkufer
punkufer
19:31 17.03.2010.

Jaaaako zanimljivo. Zbilja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije