Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA NA SELU

Fatalna Ivana napokon otkrila zašto nije došla Jovanu na farmu

Foto: RTL
1/3
19.02.2019.
u 08:31

Naime, farmer nije znao zašto Ivana, koju je odlučio povesti na farmu, nije došla k njemu, već je umjesto nje došla nova kandidatkinja Marija.

Marijana je posjetila Jovana i djevojke da bi provjerila kako se slažu i donijela mladom farmeru poruku.

Amorova vila Marijana posjetila je Mlaku Antinsku i donijela Jovanu važnu poruku. Naime, farmer nije znao zašto Ivana, koju je odlučio povesti na farmu, nije došla k njemu, već je umjesto nje došla nova kandidatkinja, Marija. Sada je doznao i razlog njezina nedolaska, piše RTL.  

"Ivana je završila u bolnici jer se razboljela, ali ti je poslala videoporuku", rekla je Marijana farmeru te mu pokazala snimku koju mu je Beograđanka uputila. 

Naime, Ivana se razboljela pa joj je Jovan poželio brz oporavak i poručio joj da bi volio da ipak dođe na njegovu farmu. 

Pogledajte sve o kandidatima showa ljubav je na selu:

Ključne riječi

Komentara 14

BA
batva
09:36 19.02.2019.

Odma nam je lakše kad je ivana otkrila zašto nije došla.Još samo da se razriješi enigma oko Bermudskog trokuta i piramida pa više neće biti tajni.Ovo je dno dna manipulacija s građanima zašto da brinu o budučnosti svoje djece kad imaju "život na farmi","big brader" i "ljubav na selu".Amerikanizacija Hrvatske jer se samo neznanjem može manipulirati ljudima.Što gluplje to bolje.

MO
modovisisajteMaraschino
15:31 19.02.2019.

to što daje svakom i što je mnoge uništila ne znači da je fatalna žena

Avatar markoii123
markoii123
10:16 19.02.2019.

Ivana,želim ti brzo ozdravljenje,prekrasna si mlada i lijepa osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije