Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz ljubavi na selu

Farmer Hakija o cijenama na moru: 'Prilagođene su svima. Ja ću platiti onima koji smatraju da je preskupo'

Foto: RTL
1/7
29.06.2023.
u 16:10

Farmer ljetuje u Makarskoj, a za 24 sata je ispričao kakve su tamo cijene. Špago je otkrio koliko je platio troškove, koji ne uključuju smještaj te dodao da će pomoći svima koji se trenutno tamo nalaze, a smatraju da je Makarska preskupa.

Toplije vrijeme i dolazak ljeta pokrenuli su brojne turističke teme. Od broja noćenja, gužvi na cestama, utjecaja turizma na gospodarstvo, pa sve do cijena na našoj obali. Ovih dana u brojnim se medijima može čitati kako se strani turisti žale na porast cijena na Jadranu, a o ovoj se temi sad izjasnio i bivši natjecatelj showa 'Ljubav je na selu' Hakija Špago koji je istaknuo kako se ne slaže s mišljenjima drugih.

Naime, Hakija ljetuje u Makarskoj, a za 24 sata je ispričao kakve su tamo cijene. Špago je otkrio koliko je platio troškove, koji ne uključuju smještaj te dodao da će pomoći svima koji se trenutno tamo nalaze, a smatraju da je Makarska preskupa.

- Ja sam u Makarskoj, sasvim su normalne cijene, prilagođene svima. Pivo je manje od tri eura, bilo koje pivo. Domaće makarsko pivo koje sam kušao jučer je 2.80 eura. Pored toga, hamburger koji sam jeo je bio oko sedam eura, sasvim realna cijena - rekao nam je Hakija pa dodao:

VEZANI ČLANCI

- Želim poručiti svima onima koji su ovdje narednih 10 dana, svima koji smatraju da je Makarska skupa, neka se meni jave, na moj račun ide jelo, piće i smještaj. Sve ću im platiti - rekao je pa dodao i da godinama ljetuje na istom mjestu što i je razlog zašto je reagirao i odlučio komentirati kakve su zaista cijene.

- Godinama dolazim ovdje, u sva mjesta okolna. To je neka moja regija. Osjećam se kao doma, prelijepo mi je. S vlasnicima sjedim i popijem piće, tu me i prepoznaju, pozdravljaju me jer sam im zanimljivi i simpatičan na neki način, tako su me doživjeli. Samo pozitivne stvari imam i osjećam, jednostavno mi je zasmetalo - rekao je.

Inače, Hakiju smo upoznali kao farmera u 12. sezoni RTL-ova showa, gdje nije pronašao onu "pravu". Hakija je djevojke u emisiji ugostio u rodnom Konjicu, a otkrio je kako se njegova obitelj dugi niz godina bavi raftingom i turizmom. Iako on u showu nije upoznao ljubav, kasnije je otkrio da se oženio Zagrepčankom, a mnogima je u sjećanju ostao po svojoj vedroj naravi.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Komentara 2

KL
Klipan
17:15 29.06.2023.

Eto dokle smo dosli da nam Bosanci sole pamet, a za njih je more samo Makarska, nigdje drugdje niti ne idu.

MR
Mrkonja
16:23 29.06.2023.

Meni je skupo! Gdje da se javim i kako da meni i mojoj supruzi platite smjestaj i hranu za 2 tjedna boravka u Makarskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije