Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE NASTUP

Fantastična Karla Forjan oduševila žiri: 'Imaš glas koji baca u nesvijest!'

Karla Forjan
Foto: RTL
1/3
11.03.2016.
u 22:31

Oborila si nas s nogu i bilo je senzacionalno, rekao je popularni Luka

Već s prvim otpjevanim notama Karla Forjan je žiriju i publici megahit dječjeg glazbenog showa Zvjezdice dala do znanja da pred njima stoji vrlo posebna trinaestogodišnjakinja. Svojom je interpretacijom pjesme „Unbreak my heart“ Toni Braxton učinila to da se Alka Vuica morala spustiti da pritisne Lukinu tipku jer je odugovlačio s podizanjem stolice.

„Htio sam biti kao Vanna, dramatičan. Oborila si nas s nogu i bilo je senzacionalno. I tu priča skoro završava, ali s obzirom na to da smo mi obično najkritičniji prema najboljima, tako će biti i sada. Bit ću bezobrazan opet. Fali ti malo kontrole kroz cijelu pjesmu“, komentirao je Karlin nastup popularni Luka Nižetić

„Imaš fenomenalan glas koji baca na koljena, baca u nesvijest! Ali ga treba kontrolirati“, dodao je Luka, a s njim se složila i Vanna rekavši da sve pjevače muči ista stvar. 

 

„To je živa stvar koja izlazi iz nas, treba je kontrolirati i svi se borimo s tim. Imaš najljepšu boju glasa koju sam do sada čula u ovom showu. Imaš lice koje se pamti i ja bih voljela da budeš pjevačica kad narasteš“, kazala je Vanna, a maestro Šljivac zaključio: „Ustanovili bismo preslušavajući audiosnimku da neke stvari nisu bile dobre, međutim to potvrđuje upravo ono što smo mnogima predlagali - da zaborave sve i da budu iskreni kao ti i onda više nije važno je li sve idealno“, riječi su Zdravka Šljivca zbog kojih su Karli zasuzile oči, na što se osvrnuo Enis Bešlagić:  „Kad date pet glasova, onda ubijete s komentarima! Maestro ima taj „fol“, kao digne se prvi, ali onda krene s onim nije bilo ovo, nije bilo ono“… Ma bila si grozna, al smo se mi ustali jer nam je tako došlo“, u šali je rekao Enis.

Uz Karlu, večeras su u daljnje natjecanje prošli Borna Kurolt, Laura Bosner, Josip Mandarić i Lana Mandarić.

>> Dobila sam poziv slavne Ellen Degeners

>> Pale prve suze u Zvjezdicama: Megatalentirani Dario Vilić rasplakao Alku Vuicu!

Komentara 5

TH
than
01:00 12.03.2016.

Cijeli taj ziri je promasaj zesci... Enis u ziriju ?!?!? Pa on nema veze sa pjevanjem... Jedino Vanna tamo nesto znaci. I Nizetic je izgubljen slucaj.... Jedno gdje je uspio je one pjesmuljke u duetu s onom bivsom Todorickom...

HH
helgin@hogar
13:33 12.03.2016.

jel se jos pohodi beograd?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:58 12.03.2016.

nista posebno. No znajuci gdje je u EU i svijetu Hr zabavna muzika, nije ni cudno da ovako nesto "zaludjuje" suce, cije je glazbeno znanje i uspjesi takodjer vise nego diskutabilno. I curica je premlada, i vidjet cemo sto ce od tog glasa ostati poslije puberteta. Nije li Max Cencic najbolji primjer? Uostalom, sjecam se kad su severinu doveli Dujmicu, imala je 16 godina, i Dujma joj je odmah rekao da ima interesantan glas, no da je premlada i da treba sacekati kraj puberteta. I bio je u pravu, jer je nakon visegodisnjih uzaludnih pokusaja sa zabavnom glazbom odustala i presla u narodnjake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije