Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zaslužuje bolje'

Fanovi zgroženi izgledom Nicole Kidman: 'To nije ona'

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
18.02.2022.
u 11:30

Kidman je na naslovnici pozirala u oskudnom Miu Miu kostimiću koji imitira školsku uniformu, a obožavatelji su na društvenim mrežama kritizirali fotografiju, smatrajući kako je fotošopirana

Glumica Nicole Kidman (54) našla se na udaru kritika obožavatelja nakon što se je objavljena njena fotografija u na naslovnici holivuskog izdanja Vanity Faira. Tema broja su glumci nominirani za Oscar, pa su osim Kidman, koja je ove godine nominirana za glavnu žensku ulogu u filmu "Being The Riccardos" predstavljeni i Idris Elba, Penelope Cruz, Kristen Stewart, Benedict Cumberbatch, Simu Liu, Andrew Garfield i Michaela Jae Rodriguez.

Kidman je na naslovnici pozirala u oskudnom Miu Miu kostimiću koji imitira školsku uniformu, a fanovi su na društvenim mrežama kritizirali fotografiju, smatrajući kako je previše fotošopirana.

'Čemu takva Nicole Kidman? Ona je uvijek zadivljujuća, no ovako izgleda otrcano. Inače je elegantna i s puno ukusa, no na ovim fotografijama nije. Ona zaslužuje bolje', 'Nicole ima savršeno tijelo, a ovo nije njezino tijelo. Njezin oblik uopće nije takav, zašto su je morali fotošopirati?', samo su neki od komentara bijesnih fanova. Nekima se nije svidio ni odabir odjeće. 

"Ona je ostvarena glumica koja je nominirana za Oscara. Zašto ste je obukli poput školarke. Niste cool", "Volio bih čuti koja je ideja iza ovog stylinga, jer ga ja ne mogu prokužiti", redali su se komentari. 

U biografskom filmu "Being The Riccardos" Nicole Kidman glumi Lucille Ball, zvijezdu sitcoma "I love Lucy", jednog od najpoznatijih sitcoma svih vremena. 

VIDEO: Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji novo lice godine 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije