Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad dovoljno savršeni

Fanovi uočili čudan detalj na božićnoj čestitki obitelji Kardashian: 'Čiji je ovo dio tijela?'

Foto: PA/Pixsell
1/5
29.12.2018.
u 07:00

Kim je objasnila da je Kendall imala obaveze s mamom pa nije mogla biti prisutna na snimanju za koje ove godine nisu bili spremni i čekali su zadnji čas.

Božićna čestitka obitelji Kardashian-Jenner izazvala je burne reakcije javnosti jer na joj nedostalu ključni članovi reality klana - jedna od sestara, manekenka Kendall, majka Kris i brat Rob

Kim je objasnila da je Kendall imala obaveze s mamom pa nije mogla biti prisutna na snimanju za koje ove godine nisu bili spremni i čekali su zadnji čas. Ipak, fanovi nisu uočili samo ove nedostatke već i im je u oko upao jedan zanimljiv detalj.

 

Naime, Khloe i Kylie na fotografiji imaju identično desno stopalo, pa se fanovi pitaju s čijeg su ga tijela fotošopirali na drugo.

Fanovi su se zapitali i zašto North, koja sjedi iza svoje majke, Kim, nije odjevena u bijelo kao i ostali, te da zbog toga izgleda kao da je dodana na sliku i nije zapravo s njima.

 

Komentara 3

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
19:04 30.12.2018.

uvoz amerike..fuj

Avatar Ada
Ada
10:24 29.12.2018.

Majčice mila, netko je išao pregledavati i uspoređivati stopala na fotografiji? Ovaj svijet je stvarno totalno poludio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije