Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet na vrhu

Fanovi razgrabili novi album Davida Bowieja

David Bowie
Press Association/PIXSELL
12.03.2013.
u 14:55

Pjevač je oborio ovogodišnji rekord u brzini prodaje pa će tjedan najvjerojatnije završiti na prvom mjestu top liste, prvi put u 20 godina

David Bowie je na najboljem putu da se deveti put nađe na prvom mjestu ljestvice najprodavanijih albuma. Naime, njegov najnoviji album "The Next Day" razgrabljen je prvog dana prodaje, govore službeni podaci koje je tijekom dana objavio Official Charts Company.

Nastavi li se ova jagma, 27. studijski album Davida Bowieja bit će njegov prvi broj jedan nakon što je "Black Tie White Noise" zasjeo na vrh ljestvice najprodavanijih albuma u travnju 1993. godine.

Uz to, "The Next Day" sa 56 tisuća prodanih primjeraka bilježi najbolju prodaju nekog albuma prvog dana prodaje u ovoj godini. Drugoplasirani Bon Jovi i njegov "What About Now" u jednom su danu prodani u jedva dvadesetak tisuća komada.

– Bowie se vratio – rekao je Martin Talbiot, izvršni direktor Official Charts Company. Konačni ovotjedni rezultati prodaje albuma bit će službeno poznati u nedjelju, u sedam sati navečer, kad se objavljuje redoviti Top 100.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije