Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruće

Evo zbog čega žene obožavaju Vlahu Arbulića

Foto: Promo
1/4
03.10.2018.
u 12:04

Ovaj dvadesetosmogodišnji Dubrovčanin poznat je po svojoj vezi s bivšim supermodelom Tatjanom Dragović s kojom ima kćer, prije četiri mjeseca objavio je spot za svoju treću pjesmu „Feel It“.

Najzgodniji pjevač hrvatske glazbene scene Vlaho Arbulić izazvao je lavinu ženskog odobravanja na jednom sinoćnjem eventu.

Na prvi pogled mladi pjevač djelovao je kao da je samo nabacao odjeću, no svaki je detalj bio na svom mjestu: odabirom glomaznih čizmi, rastvorene rokerske kožne jakne kako bi se vidjela bijela majica s crnim detaljem i širokih hlača potvrdio da je vodeći hrvatski metroseksualac.

Foto: Promo

Ovaj dvadesetosmogodišnji Dubrovčanin poznat je po svojoj vezi s bivšim supermodelom Tatjanom Dragović s kojom ima kćer, prije četiri mjeseca objavio je spot za svoju treću pjesmu „Feel It“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Still... #ljetoincroatia

A post shared by Vlaho (@v.l.a.h.o) on

 

Njegova glazbena karijera je počela prije dvije godine; 2016-te publici se predstavio  prvim singlom ‘Bla bla’ koji je na YouTubeu pregledan preko sto tisuća puta, a zatim je objavio spot  „Home“. Ne odustaje od pjevanja na engleskom jeziku i pažljive produkcije tako da ako do sad niste čuli za njega mogli biste pretpostaviti kako je riječ o nekoj novoj MTV zvijezdi.

Naravno, zbog jezika njegova glazba nailazi na manje slušatelja u Hrvatskoj, no taj teret spreman je nositi jer ne podilazi komercijalizaciji i vjeruje u svoju karijeru izvan granica. Lijepi Vlaho je i magistar na FER-u no sumnjamo da će tražiti karijeru u toj struci. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije