Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spor od 1,7 mil. dolara

Evo zašto je bivša 'prijateljica' Lisa Kudrow završila na sudu

Lisa Kudrow
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/3
22.02.2014.
u 15:00

Scott, koji je s glumicom radio 16 godina, tvrdi da mu duguje postotak od onoga što je zaradila od repriziranja 'Prijatelja' gdje je glumica igrala ulogu Phoebe Buffay

Bivšu "prijateljicu", 50- godišnju Lisu Kudrow, čija se imovina procjenjuje na 60 milijuna dolara, bivši menadžer Scott Howard tužio je jer tvrdi da mu je dužna novac otkad su raskinuli svoj poslovni odnos 2007. godine.

Scott, koji je s glumicom radio 16 godina, tvrdi da mu duguje postotak od onoga što je zaradila od repriziranja 'Prijatelja' gdje je glumica igrala ulogu Phoebe Buffay, za koje je dobila više od milijun dolara po epizodi. No pismeni ugovor ili dokaz o spornom dogovoru ne postoji,piše Daily Mail.

Howard je, naime, protumačio kako je verbalni dogovor bio dovoljan.

- 'Uvijek sam vjerovao da je taj stisak ruke bio dovoljan za dogovor i da ništa više od toga nije potrebno, rekao je.

Da glumica nije nimalo zabrinuta pokazala je kada se pojavila na sudu u Los Angelesu s osmijehom na licu. Lisa, navodno, jako dobro pazi na svoj novac pa ju je tako u prosincu prošle godine razljutilo kada je dobila račun za parkiranje veći od očekivanog.

Foto: LuMar Jr/Press Association/PIXSELL

Navodno je svjedok rekao za Star Magazin, da je glumica bila jako ljuta kada je umjesto uobičajenih 11 dolara morala platiti tri dolara više. Nije prihvaćala objašnjenja osobe zadužene za naplatu parkiranja zašto je cijena porasla te se cjenkala dok su se automobili redali iza nje.

>>Lisa Kudrow priznala: Operirala sam nos sa 16 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije