Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijala do suza

Prišuljala se kolegici, a onda je tek uslijedilo pravo iznenađenje!

Emma Thompson
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
20.01.2014.
u 18:34

Emma Thomspon ponovno je zabavila sve svojom pojavom na dodjeli nagrada SAG-a, ovog puta upavši u fotografiju kolegici Lupiti Nyong'o

Stigavši na dodjelu Screen Actors Guild Awardsa, glumica Emma Thompson obećala je da će paziti kako se ponaša. No čini se da si hollywoodska veteranka jednostavno ne može pomoći.

Nakon što je prošlog tjedna na dodjeli Zlatnog globusa bosonoga i martinijem u ruci dramatično poručila ženama da prestanu nositi potpetice, ovog se puta na pozornici SAG-a našalila kako sada pije votku.

No, prvo je na crvenom tepihu napravila show, upavši u fotografiju kolegici Lupiti Nyong’o, čime je Emma postala jedna i najveselijih i rado viđenih lica sezone nagrada te tražena kolegica za tulumarenje.

Emma Thompson savršeno se uklopila kao pozadina Lupiti. S velikom grimasom na licu donijela je salve smijeha svima koje je iznenadila neobičnim uletom.

>>Bacila štikle u zrak: Vidite ovo crveno na cipelama? To je moja krv!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije