Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan rođendan!

Evo što je Kim Kardashian poručila Kanye Westu za rođendan

Kim i Kanye
Foto: Instagram
08.06.2014.
u 16:16

Iako su imali burnih trenutaka tijekom medenog mjeseca u Irskoj, čini se da je sada među njima sve u redu

" Sretan rođendan mom mužu i mom najboljem prijatelju. Promijenio si mi život toliko da nisi ni svjestan. Način na koji promatraš život me nadahnjuje. Volim te jako puno!"

Uz tu je poruku, koju je objvaila na Instagramu, Kim Kardashian čestitala 37. rođendan svom mužu Kanye Westu. Iako su imali burnih trenutaka tijekom medenog mjeseca u Irskoj, čini se da je sada među njima sve u redu. 

 

 

Komentara 2

CO
cope
19:15 08.06.2014.

Ko joj sastavi cestitku.

MA
mare0801
10:21 09.06.2014.

inteligentan dečko iz geta liječi svoje klasne frustracije ženidbom s kćeri hollywoodskog odvjetnika,koja je geto vidjela samo na filmovima,a crnca ,samo kada bi došao vrtlar ili čistač bazena.On u vezi zadovoljava svoje snobovske ambicije,a ona svoje seksualne maštarije.Piši propalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije