Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mir i ljubav'

Evo što bi Miss SAD-a poručila teroristima

Nia Sanchez
Foto: Reuters/PIXSELL
26.01.2015.
u 10:20

Odgovor Miss SAD-a Nie Sanchez na jedno od pitanja koje joj je jučer postavljeno na natjecanju za Miss Universe u Miamiju izazvao je podsmjeh nekih korisnika na Twitteru

Odgovor Miss SAD-a Nie Sanchez na jedno od pitanja koje joj je jučer postavljeno na natjecanju za Miss Universe u Miamiju izazvao je podsmjeh nekih korisnika na Twitteru.

Niu Sanchez, naime, jedan od sudaca natjecanja, boksač Manny Pacquiao upitao je koju bi poruku poslala globalnim teroristima. Sanchez bi im poručila da vole i budu miroljubivi, javlja Mashable.

Sanchez je inače na jučer održanom 63. izboru za Miss Universe proglašena prvom pratiljom. Titulu Miss Universe odnijela je Kolumbijka Paulina Vega.

>> Pogledajte kako je lijepa Ivana predstavila Hrvatsku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije