Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manekenka u glazbenim vodama

Evo kako zvuči Nina Morić dok pjeva 'I Love Rock ‘n Roll'

Nina MOrić spot
Foto: Youtube
1/5
11.05.2014.
u 12:08

Ninim album Deep House-Volume 1, treba izaći u rujnu, a dio prihoda od prodaje, prema najavama, bit će doniran u dobrotvorne svrhe.

Nina Morić ranije je najavljivala da želi uploviti u glazbene vode.

To je i učinila 14. travnja kada je na na Old Fashion Cafe Milano predstavila svoj novi singl "I Love Rock 'n Roll", pjesmu benda Arrows, a koja je poznatija u obradi Joan Jett.

Ninim album Deep House-Volume 1, treba izaći u rujnu, a dio prihoda od prodaje, prema najavama, bit će doniran u dobrotvorne svrhe.

Kako se Nina snalazi u pjevačkim vodama na engleskom jeziku, pogledajte u videu.

 

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
16:24 11.05.2014.

ok, ne samo da zaista pjeva lose pogotovo u usporedbi s joan jett, problem je da je I bend los, odnosno lose je odsvirano...pretiha I tehnicki lose odsvirana gitara, bas se necuje, preglasni bubanj s fulanim dobama...sve zajedno, lose, jako lose...zamislite, da je to bila originalna izvedba, bi li I love rock and roll bio svjetski hit?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije