Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET ROTTERDAMU

Evo kako stoji Albina na kladionicama i koja zemlja ima najviše šanse za pobjedu na Eurosongu

Albina Grčić
Foto: Renato Branđolica, Dario Njavro/HRT
1/7
15.02.2021.
u 23:00

Sudeći po stranici Eurovisonworld, najviše šansi za pobjedu ima Litva koju će predstavljati grupa The Roop s pjesmom "Disqoteque". Koeficjent za njihovu pobjedu kreće se od 4 do 11, a daje im se 11 posto šanse za pobjedu.

Premda većina zemalja još nije predstavila svoje pjesme za ovogodišnji Eurosong, kladionice su već u ponudu stavile klađenje na pobjednika. Sudeći po stranici Eurovisonworld, najviše šansi za pobjedu ima Litva koju će predstavljati grupa The Roop s pjesmom "Disqoteque".

Koeficjent za njihovu pobjedu kreće se od 4 do 11, a daje im se 11 posto šanse za pobjedu. Na drugom mjestu je Island koje će predstavljati Daði & Gagnamagnið, no tek će se u ožujku znati s kojom pjesmom. Treća je bugarska predstavnica Victoria, četvrta Švedska čiji se predstavnik još ne zna, a peta Francuska, koju će predstavljati Barbara Pravi s pjesmom "Voilà". Hrvatska predstavnica Albina Grčić nalazi se s pjesmom "Tick-Tock" na 26. mjestu od 41 zemlje i ima 1 posto šanse za pobjedu. 

A koliko ih je 22-godišnja Splićanka osvojila, govori i mnoštvo komentara koji su se nakon subotnjeg nastupa samo nizali.  "Albina je bila najbolji nastup večeri i s pravom je pobijedila", pisao je jedan korisnik Twittera u sklopu komentiranja nastupa na ovogodišnjoj Dori. 

"Tick-Tock je odličan i oduševljen sam što je Albina pobijedila Doru 2021, osvojila je i žiri i publiku pa i da ste imali druge favorite, ne možete joj osporavati pobjedu", naisao je drugi korisnikU nešto više od jednog dana njezin je nastup s Dore pregledan više od 460 tisuća puta, a komentari pod njim potvrđuju koliko su stranci oduševljeni našom predstavnicom. "'Ona je praktički spoj Britney Spears i Cristine Aguilere.

Nije loše, pjesma je pamtljiva, brzo uđe u uho. Hrvatska ima dobre šanse", "Nisam ovo očekivao od Hrvatske", "Iznenađen sam što su odustali od balada koje šalju zadnjih godina", "Očekivao sam da će Hrvatska opet biti jadna, ali onda je došla Albina", "Ne sjećam se zadnji put kad je Hrvatska imala ovakvu pjesmu, poštujem ovakvu promjenu", samo su neki od komentara stranih obožavatelja.

 

Ključne riječi

Komentara 8

BU
Bubreg2020
05:49 16.02.2021.

Budimo iskreni, Eurosong je parada ženskastih mladića i transvestita. Albina ide tamo za ukras, niti jedan pobjednik nije stekao svjetsku slavu, natjecanje je namješteno jer neke zemlje nastupaju svake godine bez obzira na prednatjecanje, a po zemljama koje šalju natjecatelje treba se zvati Euroazija-song. Palimo se svake godine na iste fore, prošla su vremena kada je Eurosong nešto značio.

BE
berija
23:36 15.02.2021.

Koliko šanse ima? Kolika je vjerojatnost da ćepobijediti? 0.

IM
Immanuell
05:51 16.02.2021.

Zar ima ljudi koji se klade i na to!!?? Čudi me da to itko više gleda, još i da je tako gorljiv da se ide kladiti na pobjednika.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije