Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MENI NAJDRAŽA'

Evo kako je Kedžo komentirao Filipovu izvedbu njegove pjesme na 'Voiceu'

Foto: PIXSELL/HRT
1/3
10.02.2020.
u 13:10

"Lijepo je čuti svoju pjesmu u izvođenju mladih i talentiranih pjevača koji dolaze. Meni najdražu i vokalno jako tešku pjesmu sinoć je pjevao Filip Rudan i ušao u polufinale The Voice. Bravo", napisao je Kedžo na Facebooku.

Filip Rudan jedan je od najvećih favorita ovogodišnjeg Voicea, a to je i dokazao nakon posljednja dva nastupa koji su najgledaniji s ovogodišnjeg Voicea.

Njegov duet s Albinom Grčić u pjesmi "Lovely" Billie Eilish i Khalida pregledan je 1,5 milijun puta, a u subotu je maestralnom izvedbom pjesme "Srce mi umire za njom" Damira Kedže glasovima gledatelja direktno ušao u finale. Njegovu izvedbu pohvalio je i sam Kedžo.

"Lijepo je čuti svoju pjesmu u izvođenju mladih i talentiranih pjevača koji dolaze. Meni najdražu i vokalno jako tešku pjesmu sinoć je pjevao Filip Rudan i ušao u polufinale The Voicea. Bravo", napisao je Kedžo na Facebooku. 

 

Podsjetimo, Kedžo je pjevačku karijeru počeo prije 17 godina nastupom na pjevačkom showu "Story Supernova Music Talents". Nakon finala u kojem je pobijedio Rafael Dropulić Rafo, Kedžo je sa Sašom Lozarom i Tinom Samardžićem osnovao grupu Saša, Tin i Kedžo. 

Pogledajte video: Jakob Grubišak iz The Voicea: 'U backstageu zbog treme hodam u krug'

 

Ključne riječi

Komentara 1

BE
bergorest
21:25 10.02.2020.

Sa zvezdama kao što su gobac, savić i slični tko to uopće gleda ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije