Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE JAKOV

Evo kako izgleda i čime se bavi sin novog predsjednika Milanovića

Ante Jakov Milanović
Foto: Facebook
1/5
06.01.2020.
u 11:08

Ante Jakov rođen je u Bruxellesu, za vrijeme dok je njegov otac bio savjetnik u hrvatskoj misiji pri NATO-u i EU. U Zagrebu je završio Klasičnu gimnaziju, a pravo je upisao na Sveučilištu u nizozemskom Groningenu.

Novi hrvatski predsjednik Zoran Milanović ponosni je otac dvojice sinova - Ante Jakova (21) i Marka (15). Stariji sin Ante Jakov pravi je očev nasljednik, budući da izgledom podsjeća na njega, a želja mu je postati i pravnik kao otac. 

Ante Jakov rođen je u Bruxellesu, za vrijeme dok je njegov otac bio savjetnik u hrvatskoj misiji pri NATO-u i EU. U Zagrebu je završio Klasičnu gimnaziju, a pravo je upisao na Sveučilištu u nizozemskom Groningenu. 

Tamo je i upoznao djevojku Silviju Ottinetti, a njegov profil na Facebooku pun je romantičnih fotografija s lijepom Silvijom, koja se lani preselila u Indoneziju. 

Foto: Facebook/RTL

 

Komentara 68

Avatar navijač
navijač
11:23 06.01.2020.

Isti film drugi glumci , djeca i predsjednici po inozemstvu, a kad treba uhvatit fotelju onda nema većih domoljuba.

KN
knox
11:43 06.01.2020.

Cudno, roditelji i istomisljenici rade na FF-u, doslovice ga okupirali, srozali ZG sveuciliste tako da ga nema vise na listi 500 najboljih na svijetu, a njihova djeca idu vani studirati. Perverzija.

ST
Stojko
11:29 06.01.2020.

Pa ne mislite valjda da će se djeca uglednih političara školovati u Hrvatskoj? Baš ste naivci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije