Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
chico & roberta

Evo kako danas izgledaju klinci iz Lambade

Foto: Screenshot
1/8
16.05.2019.
u 20:24

Nakon što su stekli nevjerojatnu popularnost zbog pojavljivanja u videospotu za 'Lambadu' francusko-brazilske grupe Kaome 1989. godine, Chico i Roberta uskoro su se povukli iz showbusinessa.

Bili su najrasplesaniji klinci koji su s lambadom pokorili svijet. Chico Oliviera i Roberta de Brito danas su sredovječni četerdesetogodišnjaci čije godine jasno daju do znanja da vrijeme leti!

Nakon velikog uspjeha s 'Lambadom', radili su s istim producentom  i snimili još nekoliko pjesama, ali nisu se uspjeli probiti. Godinu dana nakon suradnje s Kaomom snimili su svoj prvi album 'Frente a Frente' koji je dobio i francusko priznanje SNEP

Taj album prodan je u skoro 350.000 primjeraka.

 

Pjesme su snimali na portugalskom i nastupali su u mnogim zemljama; Brazil, Francuska, Italija, UAE, ali interes za Chicom i Robertom počeo je brzo opadati pa su se potpuno povukli.

Chico je postao pastor protestantske crkve i živi u brazilskoj državi Esperito Santo sa suprugom i kćeri te radi u humanitarnim misijama, a Roberta je udana i postala je veterinarka.

Pogledajte gdje su danas poznate voditeljice i urednice s malih ekrana.

Ključne riječi

Komentara 7

LI
liliZG
15:18 17.05.2019.

a kako danas izgledaju? ILI sam propustila te slike kako danas izgledaju,... južina me pere južina

T1
t111
20:54 16.05.2019.

Kad netko bude vegetarijanac to je stvar prestiznija od zavrsene skole ili posla.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
20:46 16.05.2019.

Iz čega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije