Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'srećonoše'

Gdje su danas omiljene loto djevojke

Foto: PIXSELL
1/6
20.04.2019.
u 18:00

Danas u ulozi voditeljica Hrvatske lutrije gledamo Jelenu Lešić, Dunju Mutevelić i Paulu Čatipović, a svojedobno su se na njihovu mjestu bile brojne poznate voditeljice.

 Izvlačenje loto kuglica čak i za one koji ne prate igre na sreću nekada su bile neizostavne televizijske minute. Novčane zgoditke sretnicima su donosile atraktivne loto djevojke koje je upravo taj angažman lansirao u zvjezdanu orbitu.

Danas u ulozi voditeljica Hrvatske lutrije gledamo Jelenu Lešić, Dunju Mutevelić i Paulu Čatipović, a svojedobno su se na njihovu mjestu bile brojne poznate voditeljice. Sreću sugrađanima nosile su i Doris Vrandečić, Aleksandra Mindoljević, Karmela Vukov-Colić... Većina bivših loto djevojaka danas su uspješne poslovne žene, a mi smo se prisjetili nekih od njih i istražili gdje su danas i čime se bave.     Pogledajte video: 

Komentara 3

YU
YuBastards
21:14 20.04.2019.

što na toj listi domaćih djevojaka radi strankinja Mančić?

YU
YuBastards
21:14 20.04.2019.

što na toj listi domaćih djevojaka radi strankinja Mančić?

YU
YuBastards
21:14 20.04.2019.

što na toj listi domaćih djevojaka radi strankinja Mančić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije