Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni turisti

Eva Longoria i Tony Parker šeću se Zadrom i krstare Jadranom

Eva Longoria
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/11
04.07.2010.
u 18:52

Poznati će košarkaš 9. srpnja u Vodicama izvesti svoj “DJ Cut Killer i Tony Parker Show”, a Eva je tu tek kao potpora.

Iako smo ih očekivali tek za desetak dana – najpopularnija Kućanica Eva Longoria i njezin suprug Tony Parker stigli su u Hrvatsku. Iz Malog Lošinja, gdje su viđeni u petak, malo su krstarili i zaustavili se u Zadru, gdje su tijekom nedjelje obilazili znamenitosti i provodili se u jednom restoranu. Dan poslije svoju jahtu "Lady ship" vezali su na šibenskoj rivi gdje su s prijateljima pili vino i odmarali.Nisu silazili na rivu, a ljepote Hrvatske kamerama su pokušavali uhvatiti s palube.

U obilasku naše obale s njima je i Tonyjev brat, ali i glumac Amaury Nolasco poznat po ulozi u seriji "Zakon braće" te njegova djevojka Jennifer Morrison publici poznatija pod imenom doktorice Allison Cameron iz serije "Doktor House". Poznati će košarkaš 9. srpnja u Vodicama izvesti svoj “DJ Cut Killer i Tony Parker Show”, a Eva i društvance tu su samo kao potpora.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
12:36 06.07.2010.

a zašto mene novinari niste slikali.ja sam bio na plažama u makarskoj,baškoj,murteru i zadru.ja bi želio da me slikate,12.07 sam u vodicama.pa vas lijepo molim da dođete me slikati i da me stavite u večernji list.treba mi reklame,posao mi skrozz stao....nisam dva mjeseca ni komad namještaja napravio a ni prodao....

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
07:28 05.07.2010.

Nikad cuo.

LA
Lana
23:51 04.07.2010.

Moja projateljica iz San Diega ih je bukirala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije