Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strah ih je?

Eurovizijski portal piše o Letu 3: 'Vrhunski provokatori, nadamo se da neće ponijeti čepove iz rektuma'

Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama ŠČ!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!
Foto: GOK
1/7
30.03.2023.
u 08:32

Napisali su kako su "letovci spremni u Liverpool donijeti vatru", ali se nadaju da jednu stvar sa svojih nastupa ipak neće prikazati

Portal posvećen Euroviziji i njihovim natjecateljima Wiwibloggs objavio je svojevrsni profil riječkog rock sastava Let 3 koji će u svibnju prezentirati Hrvatsku s pjesmom "Mama ŠČ!". Između ostalog, napisali su kako su vrhunski provokatori.

"Grupa je, između ostalog, masturbirala u glazbenom spotu, a policija ih je kaznila jer su goli nastupali na koncertu na otvorenom. Godine 2008. njihovo pojavljivanje u talk showu 'Nedjeljom u dva' prekinuto je nakon što su ispalili niz psovki i pretvarali se da im iskaču čepovi iz rektuma", pišu na portalu.

Napisali su kako su "letovci spremni u Liverpool donijeti vatru", ali se nadaju da jednu stvar sa svojih nastupa ipak neće prikazati.

"Nadamo se da neće ponijeti iskorištene čepove boca na Euroviziju 2023. u Liverpool", istaknuli su. U komentarima su se brzo javili obožavatelji sastava koji su im pojasnili kako dečki nisu masturbirali u videu već su to činili statisti koji su bili obučeni kao oni, no složili su se kako je to bilo kontroverzno. 

Objavili su i biografiju Leta 3, a pokušali su objasniti i značenje pjesme "Mama ŠČ!" pa su tako dodali da satirom komentiraju rusku agresiju na Ukrajinu. Za Rijeku su napisali da je epicentar punk-scene u Hrvatskoj.

Pripreme  za nastup na eurovizijskoj pozornici u Liverpoolu za riječke rockere Let 3 u punom su jeku, a i kladioničke ljestvice su im naklonjene. Naime, Hrvatska na kladionicama već danima stoji na 16. mjestu u ukupnom poretku, a na kladionicama za prvu polufinalu večer su skočili. Naime, kladionice kažu da Let 3 ide u finale s osmog mjesta i sa šansom od 74 posto. Ispred Hrvatske su na kladionicama za ulazak u finale iz prve polufinalne večeri Finska, Švedska, Norveška, Izrael, Češka, Moldavija i Srbija.

Podsjetimo, ranije je otkriveno da hrvatski predstavnici nastupaju sedmi u prvoj polufinalnoj večeri koja je zakazana za 9. svibnja. Finale je na rasporedu u subotu 13. svibnja. Prve polufinalne večeri gledatelji će odabrati 10 pjesama koje će se u finalu pridružiti Italiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Njemačkoj i Ukrajini, koje su automatski ušle u finale.

VIDEO Ipak idemo u finale? Letu 3 rastu šanse na kladionicama za Euroviziju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije