Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa

Eurosong 2017: Tko bi od ovih izvođača mogao predstavljati Hrvatsku?

Foto: Youtube Screenshot
1/11
29.09.2016.
u 09:50

Neki od predstavljenih pjevača mogli bi braniti boje Hrvatske sljedeće godine u Kijevu

Nakon pobjede pjevačice Jamal i njezine politički obojene pjesme "1944." sljedeći Eurosong bit će u Kijevu. Prva polufinalna večer počinje 9. svibnja 2017. Pa iako nas više od pola godine dijeli od natjecanja, stranica Eurosong izdvojila je neke od mogućih muških i ženskih predstavnika Hrvatske. 

Kako navode, cilj je upoznati javnost s manje poznatim, ali talentiranim snagama domaće scene. 

Marin Jurić Čivro – Mladi pjevač nadmetao se za pobjedu u finalu prvog The Voicea. Pobjedu je odnijela Nina Kraljić koja je hitom "Lighthouse" predstavljala Hrvatsku na posljednjem Eurosongu.

 

Alen Đuras – Također sudionik The Voicea, ali u drugoj sezoni. Ovaj 23-godišnjak inače pjeva u bendu emisije Volim Hrvatsku.

 

Vedran Ljubenko - 22-godišnji Dubrovčanin osvojio je četvrto mjestu u The Voiceu. Rocker je u kolovozu objavio i prvi singl "Papučar".

 

Tomislav Jelić poznatiji kao Kameny – Već je 20 godina na sceni, a započeo je kao dio energetičnog trija Colonia. U suradnji s talentiranim Nikolom Marjanovićem, izdao je singl "Oprosti mi". 

 

Omišljanin Damir Kedžo polako je učvrstio svoje ime na domaćoj estradi. Posljednji singl "Ronim na dah" publika je izvrsno primila. Pobjednik je ruskog natjecanja mladih pjevača – New Wave.

 

Queen of Sabe ili Sabina Herman, mlada je kantautorica koja je 2010. pobijedila na demo natjecanju s pjesmom Mr. Fool. Prošle godine izdala je prvi samostalni album "Tragovi". 

 

Mlada Iva Gortan stigla je do polufinala prvog The Voicea. Uz vodstvo Ivana Dečaka pokazala je svoje vokalne sposobnosti. Ove godine nastupala je kao predizvođač cijenjenoj Josipi Lisac. 

 

25-godišnja Ena Jurišić također se natjecala u showu The Voice. Bila je jedan od favorita druge sezone, a nedavno je najavila i svoj prvi singl. 

 

Lucija Čustić poznatija kao Luce primijećena je već na audicijama druge sezone "Hrvatska traži zvijezdu". Prvim singlom "Možda mi" zaradila je pozitivnu reakciju publike i glazbenih kritičara. 

 

Koprivničanka Romana Pavliša, umjetničkog imena Anna Moor, nedavno je predstavila prvi singl "Lutak". Javnost ju je upoznala u trećoj sezoni showa "Hrvatska traži zvijezdu". 

 

>> Prvi put u povijesti Eurosong će se prenositi i u ovoj zemlji!

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
10:49 29.09.2016.

Thompson

TR
Trnjanec
10:55 29.09.2016.

Kedžo, ali samo ako povede Sašu i Tina.

SI
sint
10:19 29.09.2016.

Dakle..., totalni raspašoj i nadalje!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije