Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Eskaliralo među farmericama: 'Super smo si sada, ali zna se zašto smo ovdje'

Dora, koju je Maja u raspravi spomenula, također je komentirala Majinu reakciju.
15. listopada 2020. u 23:00 0 komentara 537 prikaza
Farma: More i maslina
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/13

Odabir drugog dueliste započeo je u pozitivnom tonu. Marina ja naglasila kako joj to izrazito teško pada, no igra je igra i odlučit će se za nekoga al pari sebi te je odabrala Sanju. ''Ja te biram upravo iz tog razloga, jer si jaka žena, jer si žena koja drži konce u rukama, pod kontrolom, i nedaš mira nikome ovdje i vjerujem da ćemo se ja i ti dobro složiti u areni'' poručila je Marina. Sanja je kazala kako je znala da Marina neće uzeti nekoga od muškaraca u dvoboj.

Nova epizoda Farme | Autor : Nova TV Foto: Nova TV

''Dečki su radna snaga koja mora biti, oni moraju potegnuti jače poslove, žene su tu leteći dio'' dodala je Sanja što je zasmetalo Maji koja se nije libila jasno iskazati svoj stav. ''Moram spomenuti da su na našem brodu neprestano Dora i Keti, dakle kao jednaka al pari snaga muškarcima maksimalno koliko mogu, tako da ne mogu ovo slušati, leteći poslovi, žene, žene rade sve!'' kazala je Maja te kasnije objasnila svoju burnu reakciju: ''Što se tiče Sanje i njezine izjave za stolom vezane za mušku snagu, za omjere, isticanja pojedinog roda, pa nije me ubola u srce, ubola mi je u moje pleme! Moja potreba za reakcijom proizlazi iz djetinjstva, iz moje profesionalne karijere, odrastala sam u jednoj patrijarhalnoj okolini u Dalmaciji gdje je muškarac uvijek vrjedniji od žene i što god da se napravi, žena se stavlja u inferioran položaj, što je meni kao mladoj ženi jako smetalo i smatrala sam to velikom nepravdom. Moj impuls je bio izazvan prvenstveno mojim životom, mojom pričom i osjećajem da žena već jednom treba dati podrški ženi, dakle ako postoji četiri muškarca, a ti si žena i dvije žene su na brodu, pa daj spomeni i te dvije žene na brodu!''

Nova epizoda Farme | Autor : Nova TV Foto: Nova TV

Sanja je pak kazala kako je Maja mlada djevojka koja je vesela i zaigrana te kako su one ipak žene s iskustvom i znaju što nose stvari kroz život. ''Ona će doći u naše godine, mi u njezine ne, pa eto, zato mi to gledamo drugačije'' dodala je.

Dora, koju je Maja u raspravi spomenula, također je komentirala Majinu reakciju. Prema njoj, i ona smatra kako su mlade žene podcijenjene, ali smatra kako ipak ne treba sve uzimati k srcu. ''Razumijem Majinu reakciju, ali mislim da ne treba oko toga praviti toliku buku jer stvarno poštovanje se ukazuje. Čak može i biti dobra taktika, zadržimo muškarce jer zašto bih se ja mučila'' kazala je i dodala: ''Ovdje je sve stvar taktike, ja tako sad gledam i taktiziram. Super smo si mi sad tu svi, ali zna se zašto smo mi ovdje, 500 tisuća kuna''.

Nova epizoda Farme | Autor : Nova TV Foto: Nova TV

Nakon što je prošao sastanak, dvije duelistice spakirale su svoje stvari i preselile se u kućice za dueliste. ''Kada sam vodila prve dueliste u kućicu nisam mislila da ću ja biti sljedeća koja će završiti u njoj. Ne vjerujem da će biti neki strah od mene preveliki što se tiče drugih kandidata, ali mislim da će i dalje igrati na igru da me maknu van'' kazala je Sanja koja se nada kako će se iz dvoboja vratiti kao pobjednica, dok je Marina dodala: ''Sve je u Božjim rukama!''

Tko će se od njih dvije vratiti na farmu te hoće li se tenzije među farmericama smanjiti, ne propustite doznati u idućoj epizodi showa 'Farma More i Maslina'.

Nije joj lako govoriti o tome Komičarka Marina Orsag bila je žrtva: Djevojka me dvije godine fizički i psihički zlostavljala ponosni roditelji Napokon je otkriveno tradicionalno kršćansko ime koje su Izabel i Mateo Kovačić nadjenuli sinu superpar Doris zbunjeno gledala Borisa: Ne sviđa mi se ovo, gdje se on u mraku naučio ovako brzo zakopčavati

Coronavirus - Traffic control Neustrelitz
NISU NIŠTA PRIMJETILI
Policija na autocesti zaustavila oca i sina: U nevjerici su gledali u stražnje sjedalo
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.