Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raduje se dolasku

Poznati glumac Eric Roberts uskoro stiže u Hrvatsku!

eric roberts
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
04.02.2016.
u 11:40

Hollywoodski glumac i brat glumice Julie Roberts boravit će u okolici Osijeka zbog potreba snimanja filma ''Someone Dies Tonight'', u kojem će igrati jednu od glavnih uloga

Poznati glumac Eric Roberts prošli mjesec potpisao je ugovor za snimanje filma ''Someone dies tonight'' u kojem će igrati jednu od glavnih uloga.

Upravo zbog nove uloge Roberts će neko vrijeme boraviti u Hrvatskoj. Naime, film će se, između ostalog, snimati i na nekoliko lokacija u Osječko-baranjskoj županiji, priopćeno je iz agencije Prisk.

Snimanje trilera započinje u ožujku, a cijeli projekt realizirat će produkcijska kuća ''Dream Team Pictures'' iz Njemačke u suradnji s kućom ''Mindfilms International'' iz Indije te producentima iz Hrvatske koje predvodi Vjekoslav Katušin.

– Siguran sam da je ovo prvi put da se u Hrvatskoj snima međunarodni triler za koji sam uvjeren da će filmskoj industriji u Hrvatskoj otvoriti mnoga vrata za buduće projekte. S Ericom Robertsom bilo je sve brzo dogovoreno, on je divan čovjek i jako se raduje dolasku u Hrvatsku – kazao je Katušin

Osim Robertsa, gostujuću ulogu u filmu dobio je i naš glumac Božidar Alić, a glumačkoj ekipi će se, kako je najavljeno, na snimanju pridružiti i osječki kaskader Goran Stjepanović.

Film će se snimati do svibnja ove godine, a uz Erica Robertsa i Božidara Alića uloge u filmu dobili su i Costas Mandylor, Maik Van Epple, Jenny Paris, Claudiu Raymond, Roni Lepej, Angelo Borer...

>>Brat "savršene" Julije Roberts: Ovisan sam o marihuani!

>>Očuh Julije Roberts bio alkoholičar i nasilnik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije