Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

Energije joj ne nedostaje! Maja Šuput s trbuhom do zuba nastupala u HRT-ovoj emisiji

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/5
27.01.2021.
u 15:42

Zašto je 56 dana nastupala sjedeći i tko je Čuvar noge, te što se dogodi kad nestane struje ili vidi pticu, Maja je otkrila u ovotjednoj emisiji 5.com s Danijelom u kojoj je energično otpjevala i dva poznata hita.

Daniela Trbović nam je ovaj petak, 29. siječnja u 22:10 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) u HRT-ovu zabavnom talk showu "5.com s Danielom" pripremila pravu "žensku emisiju" s dvije gošće. Ugostit će Larissu Kalaus - jednu od Kraljica šoka, članicu ženske rukometne reprezentacije koja je osvojila broncu na zadnjem Europskom prvenstvu, i pjevačicu Maju Šuput, kraljicu Instagrama i estrade.

Foto: Renato Branđolica/HRT

Gledatelji imaju prilike doznati kakva je Larissa pjevačica, a Maja sportašica. Larissa je govorila o spektakularnom dočeku u Križevcima, o minutu starijoj sestri Dori, također rukometnoj reprezentativki i komediji zabune u kojoj su glavni likovi. Tko su Siniša i Kruno, zašto ima dvije osobne iskaznice i kakva je Budimpešta iz zraka...

Otkriveno je i kakve veze imaju Maja i pečeno janje, zašto je 56 dana nastupala sjedeći i tko je Čuvar noge, te što se dogodi kad nestane struje ili vidi pticu. Govorila je i o albumu i predstavi za djecu.

Potom je Maja opjevala i svoja dva hita - Čista petica i Ne lomi mi srce.

Foto: Renato Branđolica/HRT

Komentara 4

ČS
Čuvaj se senjske ruke
16:32 27.01.2021.

Ovo je dno dna.

IV
ivanivić
16:39 27.01.2021.

Tko je voli neka izvoli.Ova "nakrečena" gospođa je samo jedan klaun na Hr.estradi.Možda bi istočnije bila popularnija kao cajka ovako puna plastike i kozmetike.

AS
atilla sb 1986
16:37 27.01.2021.

bljuv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije