Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla prinova

Emocije su ispunile Arsena i Gabi, unučica Emanuela stigla je kući

arsen (1)
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
11.08.2011.
u 17:30

– Na morskom se zraku lakše diše. Osim toga naši su očevi obojica iz Šibenika i htjeli smo da nam se dijete ovdje rodi – kaže. Za sada ne postoje planovi o povratku obitelji u Ameriku. U Zagrebu žive već pet godina.

Nitko ovih dana nije sretniji od nas. Emanuela je došla doma, samo spava i jede. Sandra je dobro, također hvata vrijeme da odspava, a Gabi i Arsen preplavile su emocije. Jako su se raznježili – kazao je glazbenik Alen Slavica, kojemu je supruga Sandra u šibenskoj bolnici carskim rezom rodila kćer Emanuelu.

Malena je bila teška 3,25 kilograma, a kako je došla kući, već pomalo bude i na svježem zraku, na terasi. U Šibeniku su se okupile obitelji Dedić i Slavica i svi s posebnom nježnosti gledaju na novog člana obitelji.

Za porođaj u šibenskoj bolnici odlučili su se, kaže Alen, zbog tradicije, ali i ugodne mediteranske klime koja je Sandri tijekom trudnoće jako odgovarala.

– Na morskom se zraku lakše diše. Osim toga naši su očevi obojica iz Šibenika i htjeli smo da nam se dijete ovdje rodi – kaže. Za sada ne postoje planovi o povratku obitelji u Ameriku. U Zagrebu žive već pet godina. Kći Arsena Dedića, Sandra, cijenjena je dizajnerica tekstila, a Alen velikim koncertom u Zagrebu planira obilježiti 30 godina uspješne karijere. U Skopju je za Valentinovo već napravio odličan koncert i uvjerio se da i mlađe generacije i te kako znaju njegove hitove.

I ponosni ujak Matija Dedić priznao nam je da su svi uzbuđeni zbog prinove u obitelji te kako jedva čekaju da se bebica malo privikne na domaći ugođaj, pa da s njome mogu i u šetnju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije