Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zna svoje prioritete

Emma Watson: Prijatelji i obitelj važniji su mi od karijere

emma
Pixsell
03.01.2013.
u 16:55

– Nastojim se udaljiti od zabavne industrije kada sam na faksu jer tako imam više slobodnog vremena – kazala je mlada Britanka koja je treću godinu odslušala na Oxfordu da bi bila što bliže svojoj obitelji

Glumica Emma Watson, najpopularnija po ulozi u filmovima o Harryju Potteru, trenutačno završava fakultet na Brown Universityju u SAD-u. Tvrdi da su joj obitelj i prijatelji važniji od karijere. 

– Obitelj i prijatelji na prvom su mjestu. Tek onda dolazi posao. To je način na koji živim život – izjavila je 22-godišnja glumica.

– Nastojim se udaljiti od zabavne industrije kada sam na fakultetu jer tako imam više slobodnog vremena – kazala je mlada Britanka koja je treću godinu odslušala na Oxfordu da bi bila što bliže svojoj obitelji.

Glumica koja je u vezi sa studentom Willom Adamowiczem kaže i da joj studiranje pomaže u usmjeravanju karijere.

Ključne riječi

Komentara 1

MS
mare_split
18:58 03.01.2013.

pa dobro, tako razmišlja svaka normalna mlada cura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije