Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dramatičan izgled

Emma Watson otkrila zanosna leđa u dugoj crnoj haljini

noah
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/9
27.03.2014.
u 08:44

Glumica je svojim dramatičnim izgledom zasjenila glavne glumce filma Russella Crowea i Jennifer Connelly

Haljina Oscara de la Rente otkrila je zanosna leđa mlade Emme Watson na premijeri fila "Noah" koja je održana u srijedu u New Yorku.

Glumica je svojim dramatičnim izgledom zasjenila glavne glumce filma Russella Crowea i Jennifer Connelly.

Duga večernja haljina jednostavnog kroja Emmi je savršeno pristajala, a iako se na prvi pogled čini konzervativnom, kad se pogleda iz drugog kuta – slijedi iznenađenje.

Britanska glumica otkrila je kako joj je uloga u biblijskom spektaklu "Noah" promijenila pogled na život.

– Pogledate film i pomislite kako nam je povjeren ovaj prekrasan svijet. Poželite se truditi kako biste vratili više nego što ste uzeli – rekla je 23-godišnja glumica.

>>Ne biste vjerovali zbog čega je ljubomorna na kolegice

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 3

IM
Immanuell
10:26 27.03.2014.

Aha.... Emma imade i leđa, uuuuu, čudo neviđeno, otkad su nečija leđa zanosna?! To ti je zanos kad ne gledaš u pluća, usne i stražnjicu, nego u leđa, ono prvo je truba, nego leđa, e leđa su ključ zanosa..... Bože.....

Avatar billybull
billybull
12:50 27.03.2014.

"zanosna leda"...kaj je zanosno na njenim ledima...jesu li istesana ili isklesana, kako obicno to kaze novinar...ili sprijeda ne postoji nista interesantno pa se naglasak stavlja na ledja? lektor bi tu puuuuuno pomogao...ima ih tisuce na burzi....

LI
liliZG
12:58 27.03.2014.

lako je "zasjeniti" one koji su se obukli kao da idu na cugu u pub, a ona obukla klasičnu večernju haljinu i eto ti sjene.....samo od šlepa je sjena tamo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije