Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emma Watson:

Emma Watson: Nisam znala da je Daniel Radcliffe bio alkoholičar

EMMA
Pixsell
13.07.2011.
u 10:02

– Da budem iskrena, to nije nešto o čemu znam puno. Koliko ja znam, nikada nije uzeo ni dan bolovanja. Bio je vrlo profesionalan i divan – rekla je Emma.

Iako su u deset godina, koliko je trajalo snimanje filmova o čarobnjaku Harryju Potteru, postali dobri prijatelji, glumica Emma Watson nije znala neke detalje iz života kolege Daniela Radcliffea.

Gostujući u showu Davida Lettermana, prije njujorške premijere posljednjeg nastavka otkrila je da nije znala za Danielov problem s alkoholom o kojem je glumac nedavno progovorio.

– Da budem iskrena, to nije nešto o čemu znam puno. Koliko ja znam, nikada nije uzeo ni dan bolovanja. Bio je vrlo profesionalan i divan – rekla je Emma.

Priznala je da ni ona nije baš nevinašce kad je riječ o opijanju.

– Naravno da sam pila alkohol. U Velikoj Britaniji počinje se piti sa 18, a sada mogu piti i u Americi jer imam 21 godinu – kaže glumica te dodaje:

– Kako i svatko, i ja sam jednom u životu bila mrtva pijana.

Komentara 1

ZO
zoki385
10:36 13.07.2011.

u okolnostima stresnih snimanja, nije ni čudo da posežu za nekim sredstvima. u toj branši zbog psihičkih napora, također mnogi posežu za alkoholom kao nekim... opuštajućim sredstvom. na žalost, svaki dan produženja rokova takvih skupih produkcija se računa u milijunima. zato mali sve i da je htio na bolovanje ili na neke slobodne dane, nije mogao. u tim okolnostima, nije neobično da je pio. da, sve to uzima danak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije