Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 211
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvjezdice

Emma Uvalić oduševila Alkinom pjesmom: 'Vratila u prvu sezonu, ushićen sam. Fenomenalna si'

ema uvalic
Foto: RTL
1/2
19.02.2016.
u 22:45

„Sad si me vratila u prvu sezonu, ushićen sam. Fenomenalna si. Mislim da je ova publika krasna, ali te nije dovoljno nagradila“ komentirao je Emmin nastup maestro Zdravko Šljivac

Desetogodišnja Emma Uvalić iz Trogira opravdano je zaradila ovacije publike i pljesak žirija koji ne samo da se podigao sa stolicama, nego se i podigao na noge nakon posljednjih stihova pjesme „Gdje Dunav ljubi nebo“.

„Sad si me vratila u prvu sezonu, ushićen sam. Fenomenalna si. Mislim da je ova publika krasna, ali te nije dovoljno nagradila“ komentirao je Emmin nastup maestro Zdravko Šljivac nakon čega je publika u studiju njezinu izvedbu legendarnog hita Josipe Lisac nagradila još jednim pljeskom.

„Mislim da svih petero misli ono što ću reći – jako smo zahvalni kada dođe ovakav natjecatelj kojeg ne možemo ignorirati, ni glasom, ni stasom, ni trudom koji je uložio u svoj nastup i na kraju krajeva s pokrićem za sve to. Ostavljaš dojam u svakom smislu“, kazala je Vanna, a s njom se složio i Luka Nižetić.
„Bilo je divno. Ta drska i direktna pjevačka energija puca ravno u srce“. 

„Ja sam ovdje najzahvalnija i to zbog toga što si otpjevala pjesmu koju sam napisala jednoj svojoj velikoj ljubavi i jako mi je drago da ta pjesma živi i dalje. Naravno, presretna sam što ju je otpjevala Josipa koja ju je učinila vječnom. Stvarno si me dirnula i prekrasno je čuti kada ovako mlada djeca pjevaju nešto što si napisao davno, davno“, kazala je Alka Vuica, a Enis Bešlagić u šali zaključio „Čini mi se da su djeca u Dalmaciji pjevački naprednija“.

Emmin nastup možete pogledati ovdje.

Svoje mjesto u daljnjem krugu natjecanja su, uz Emmu, izborili Zita Vukšić, Lukas Kuić, Lara Mandić i Nicole Živolić, a potraga za novom hrvatskom zvjezdicom se nastavlja u petak, u 20 sati na RTL-u!

>>Počelo snimanje druge sezone „Zvjezdica“!

>>Zbog Meri Andraković plakale i Vanna i Alka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije