Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi film

Emma Stone postaje Cruella de Vil

Emma stone kao Cruella
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
1/6
07.01.2016.
u 21:15

Vlastitom izvedbom popularnog lika, mlada glumica naslijedit će Glenn Close

Glumica Emma Stone (27) trebala bi 'oživiti' poznatu disneyjevu zlicu Cruellu de Vil. 

Film trenutnog naziva 'Cruella', počinje s produkcijom sredinom godine. Scenarij potpisuje Kelly Marcel (50 nijansi sive), a redatelj još nije poznat, tvrdi Guardian.

27-ogodišnja Stone primila je izvrsne kritike na račun glume u filmovima Birdman, The Help i Spiderman, a prihvatila je ovaj novi glumački izazov. 

Prvi animirani film '101 Dalmatinac' napravljen je 1961., a glas je posudila Betty Lou Gerson. Mlada Emma ovim podvigom naslijedit će glumicu Glenn Close, koja je 1996. utjelovila okrutnu De Vil.

Poznati lik Cruelle želi iskoristiti krzna malenih dalmatinera za vlastiti kaput i iskrivljenu modnu izjavu. Lik modne dizajnerice ostaje jedan od najpopularnijih disneyjevih likova uopće, prihvaćen od strane kritičara i javnosti.

>> Emma Stone: djevojka koju obožava i čudesni Spider-Man

Ključne riječi

Komentara 1

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
07:43 08.01.2016.

Pa sudeći po ove dvije slike tu, dobru su izabrali, mogla biti biti solidna Cruela :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije