Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biografski film

Emma Stone glumit će mentalno bolesnu sestru Johna F. Kennedyja

Emma Stone
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/5
22.03.2016.
u 10:00

Priča govori o Rose Marie, najstarijoj sestra američkog predsjednika Johna F. Kennedyja koja pati od mentalne bolesti koju su skrivali od javnosti

Glumica Emma Stone (27) potvrđena je kao službeni dio glumačke postave u biografskom filmu 'Letters from Rosemary'. U kojem preuzima glavnu žensku ulogu najstarije sestre američkog predsjednika Johna F. Kennedyja – Rosemary Kennedy.

Priča govori o Rose Marie, prvorođenoj kći Rose Fitzgerald i Josepha Kennedyja koja je patila od mentalne bolesti zbog koje se izdvajala u odnosu na braću.

Obitelj Kennedy ovaj problem držala je u tajnosti, a JFK odlučio se tada 23-godišnju sestru podvrgnuti prefrontalnoj lobotomiji. Operacija koja u svrhu tretiranja psihičkih oboljenja presijeca veze između prednjeg dijela kore i ostalih dijelova mozga, dodatno je pogoršala Rosemaryno stanje.

Scenarist Nick Yarbrough želi prikazati širi pogled na trenutke koji su doveli do zahvata koji je snažno utjecao na daljnji život obitelji Kennedy.

Film produciraju Steve Golin i Doug Wald, imena iza ovogodišnjeg Oscara za najbolji film – drame ''Spotlight''.

>> Emma Stone postaje Cruella de Vil

Komentara 2

Avatar comparator
comparator
10:13 22.03.2016.

Žrtva mlade osobe iako bolesne za potrebe politike ? Ako sam dobro shvatio kirurškim poduhvatom (zahvatom) htjeli su ju spriječiti u produciranju eventualne štete obitelji koja je trebala za potrebe politike izgledati savršeno ! Bože koje nasile !

AR
ana.rimbaud
11:13 23.03.2016.

Utjelovljuje se izmišljeni lik, a ne lik kreiran prema osobi koja je (bila) živuća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije