Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SERIJA

Emir Hadžihafizbegović i Tarik Filipović snimaju bosanski 'Alo, Alo'

Emir i Tarik
Foto: PIXSELL
1/9
18.12.2017.
u 18:49

"Hilmijin konak" bit će humoristična serija s radnjom koja se odvija u Sarajevu, za vrijeme Drugog svjetskog rata. Hadžihafizbegović će igrati glavnu ulogu Hilmije, a jednu od glavnih uloga igrat će i Tarik Filipović.

Emir Hadžihafizbegović i Tarik Filipović bit će zvijezde nove serije "Hilmijin konak", čije snimanje počinje u veljači u Sarajevu, piše Dnevni avaz. Radi se o bosanskoj verziji popularne serije "Allo, Allo", a autori su uigrani dvojac - scenarist Feđa Isović i redatelj Elmir Jukić. Podsjetimo, riječ je o dvojcu koji potpisuju veliki regionalni hit, seriju "Lud,zbunjen, normalan" i seriju "Kriza", koju smo također imali priliku gledati.

"Hilmijin konak" bit će humoristična serija s radnjom koja se odvija u Sarajevu, za vrijeme Drugog svjetskog rata. Hadžihafizbegović će igrati glavnu ulogu Hilmije, a jednu od glavnih uloga igrat će i Tarik Filipović. Snimat će se nekoliko mjeseci, a predviđeno je 25 epizoda.

-  Istina je, snimanje nove serije počinje krajem veljače ili početkom ožujka 2018. godine. Serija će biti potpuno, rekao bih, u dramaturškom, ali i u svakom drugom smislu drugačija od onoga što smo radili i što su drugi radili na ovom području – kazao je Isović za Avaz i dodao kako će serija obilovati raznim jezicima i dijalektima bivše Jugoslavije, pa će se u njoj moći čuti i Crnogorci, Makedonci i Dalmatinci.

- „Hilmijin konak“ je alegorija na „Alo, alo“, u kojoj sam ja bosanski Rene. Drago mi je da sam ponovo dobio povjerenje produkcijske kuće „Fist“ i redatelja Elmira Jukića, kao i scenarista Feđe Isovića. Raduje me i to što ću zajedno s Tarikom Filipovićem igrati jednu od glavnih uloga - rekao je Hadžihafizbegović.

Emir i Tarik
1/4

Komentara 2

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
19:28 18.12.2017.

joj nemojte molim vas unistiti cete jos jednu kultnu seriju...bracne vode hr verzija masakr...pozoriste u kuci masakr...ne mogu uhljebi bez zdrave kritike koji si medjusobno djele hvale i nagrade nesto smisleno i vrjedno napraviti

PR
prarvat
23:14 18.12.2017.

prerano je za to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije