Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slatka curica, a danas bomba

Možete li u ovoj ljepotici prepoznati prekrasnu manekenku?

emily ratajkowski
Foto: Instagram
1/6
17.09.2015.
u 09:51

Već kao curica bila je predivna, sa svojim slatkim pletenicama. Pozirala je roditeljima u San Diegu. Tada je otapala, a danas slama srca

Prije nego što je postala jedna od najljepših žena na svijetu Emily Ratajkowski bila je preslatka djevojčica.

Već kao curica bila je predivna, sa svojim slatkim pletenicama. Pozirala je roditeljima u San Diegu. Tada je otapala, a danas slama srca.

Ova ljepotica proslavila se spotom za singl "Blurred Lines" Robina Thickea. Iznimna ljepota vinula ju je u svijet manekenstva, ali i glume. Jedva čekamo vidjeti što će nam sve Emily tijekom godina pokazati.

>>Seksi dama iz Blurred Linesa: Veličanstvena Emily Ratajkowski

>>Prekrasna Emily Ratajkowski mokra i gola u kadi

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:00 17.09.2015.

nevjerovatno je kako je bilo kome dozvoljeno ovako javno iznositi svoje osobno misljene o ovoj bolesno mrsavoj i epoznatoj djevojci tvrdeci pri tome da se radi o svjetski poznatoj osobi. Zivim u USA, i nikad nisam cuo za ovu djevojku, sad je po fotografijama jasno i zasto. Po cemu je ona toliko slavna Hrvatyskoj da se o njoj pise u najtiraznijem dnevno listu?

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
14:02 17.09.2015.

Žene ne nasjedajte na ovakve članke. Mi Vas muški volimo kad niste žgoljave ko ova iz teksta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije