Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretna

Emeli Sande oborila rekord koji su 50 godina držali Beatlesi

Emeli Sande
Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
29.04.2013.
u 12:36

Britanska glazbenica prošle godine izdala je debitantski album "Our Vision of Events".

Emeli Sande ovih dana ima razloga za slavlje. Naime, talentirana glazbenica oborila je rekord koji su Beatlesi držali skoro 50 godina.

Njezin debitantski album "Our Vision of Events", koji je objavljen u veljači prošle godine, najprodavaniji je u protekloj godini, a usto je i uspio srušiti rekord koji su Beatlesi držali sa svojim debitantskim albumom "Please Please Me". U prvih Top 10 proveo je 62 tjedna, dok je Sande u Top 10 već 63 tjedna.

"Our Vision of Events" prodan je u 1,82 milijuna primjeraka u Velikoj Britaniji, piše NME. Sande je izjavila da su Beatlesi najveća grupa u povijesti te su veliko nadahnuće. – Tako sam sretna što se toliki broj ljudi povezao pričama i pjesmama albuma – izjavila je Sande.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije