Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Ema: Zahvalna sam im na drugoj šansi, opet bih se vratila

'10.05.2011., Zagreb - Ema Suker, natjecateljica koja je u nedjelju ispala iz Big Brothera.  Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
Foto: 'Davor Puklavec/PIXSELL'
1/3
23.05.2011.
u 20:00

Za svojeg drugog boravka u kući zbližila se s Bojanom, a najmanje joj je drag, kaže, Nirmal. Ljubav Nemeša i Marijane ne želi komentirati jer smatra da su dovoljno svjesni što i s kojim to posljedicama rade, a kao pobjednika vidi Horvata.

– Evo mene opet iz Beograda u Zagreb! – veselo je, nakon povratka u Hrvatsku, kazala Ema Šuker, koja je u nedjelju drugi put izbačena iz reality showa Big Brother. Prvi su je put sustanari izbacili 8. svibnja. Zbog svoje su odluke požalili, za Emom su očajnički plakali i izdvojili čak 35.000 eura od nagrade te platili njezin povratak.

Licemjerni ili brzopleti?

No koliko su nepromišljeni ili čak licemjerni, pokazali su tjedan dana poslije opet izbacivši opet svoju kolegicu. No Ema im to ne zamjera, već pomirljivo kaže:

– Nije mi teško otići kao prvi put. A na stanare nisam ljutita, već sam im zahvalna što su izdvojili novac i dali mi drugu šansu. Da sam ja na njihovu mjestu, promislila bih i ne bih odmah izbacila osobu za koju sam željela da se vrati. Ali to je njihova odluka, kojom su ispali malo smiješni jer su za mnom plakali.

Za svojeg drugog boravka u kući zbližila se s Bojanom, a najmanje joj je drag, kaže, Nirmal. Ljubav Nemeša i Marijane ne želi komentirati jer smatra da su dovoljno svjesni što i s kojim to posljedicama rade, a kao pobjednika vidi Horvata. Ema je po zanimanju upravna referentica, a kako je nezaposlena, 20-godišnja djevojka nada se da će joj show otvoriti vrata poslovnog svijeta.

– Da stanari požele da i treći put uđem u kuću, vratila bih se! Nikad ne odustajem i ne propuštam šanse. A dok se to ne dogodi, nadam se da ću dobiti neku poslovnu ponudu, a najviše bih voljela snimati reklame ili se čak okušati u glumi.

Za razliku od Eme, koja vjeruje u dobrotu svih ljudi, njezin bivši stanar Dražen Bogdan, koji je show napustio zbog ozljede kralježnice, drugačije razmišlja:

– Čim su Emu vratili u kuću, znao sam da će stanari promijeniti svoje lice i opet je izbaciti! Mislio sam da se to neće dogoditi tako brzo. Ali ni to nije nikome zamjeriti jer se stanje svijesti u kući mijenja iz sata u sat.

Dražen je Emu opisao kao jako dragu djevojku koju je uvijek branio kad bi je drugi ogovarali i govorio im da joj moraju progledati kroz prste jer je jako mlada.

– No da sam bio u kući kada se donosila odluka o plaćanju za vraćanje Eme, ja tu odluku ne bih podržao. Neka se nitko ne naljuti, ali ako je netko jednom izbačen, logično je da će biti izbačen opet pa sam uvjeren da su nepotrebno potrošili novac – otkriva iskreno Dražen i dodaje da bi se, usprkos svim potezima ukućana, on sam opet vratio u kuću.

Sve zbog grižnje savjesti

Neobičan potez ukućana prokomentirala je i voditeljica showa Antonija Blaće.

– Kada su izbacivali, nisu mogli predvidjeti konačan rezultat, a na kraju su presudili Sorajini glasovi. No malo smješniji ispali su oni koji su se pokajali jer su je izbacili iz krivih razloga i onda to opet učinili. Jer istina je da ti osoba ne može postati draža nakon tjedan dana. No zbog grižnje savjesti svašta se radi... – zaključila je mudro.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar pahor
pahor
16:36 24.05.2011.

pocela si pricati srpski i ljubiti se tri puta za redom! gdje ti je dostojanstvo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije