Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"totalna katastrofa"

Elton: Madonna izgleda poput striptizete, karijera joj je gotova

elton
Pixsell
06.08.2012.
u 20:00

Madonna je već nekoliko puta puta podbola Lady GaGu. Elton pak tvrdi da Madonna nema pravo nikoga napadati jer je izgubila sav kredibilitet kao umjetnica.

Sir Elton John (65) tijekom gostovanja na australskoj televiziji izvrijeđao je Madonnu (53). Bijesan je jer pjevačica napala Lady GaGu (26) koja je kuma njegova sina Zacharyja.

Madonna je već nekoliko puta puta podbola Lady GaGu. Tvrdi da je njena mlađa kolegica svoju pjesmu \'\'Born This Way\'\' napravila tako što je iskopirala njezin hit iz 1989. godine \'\'Express Yourself\'\'.

Elton pak tvrdi da Madonna nema pravo nikoga napadati jer je izgubila sav kredibilitet kao umjetnica.

– Zašto je ona tolika noćna mora? Oprostite, ali njena je karijera gotova. Turneja joj je bila totalna katastrofa. Da ima imalo zdrave pameti, napravila bi još jedan album kao što je bio \'\'Ray of Light\'\' i klonila bi se plesnih stvari. Neka se drži popa jer tu joj stvarno nema ravne. Ali ne, ona je morala ići nešto dokazivati. Izgleda kao neka striptizeta iz lunaparka – rekao je Elton i dodao da se pjevačica grozno ponijela prema Lady GaGi.

Ključne riječi

Komentara 10

DR
drznedaj
21:10 06.08.2012.

A koj joj govori, a jojjjjj

LI
libero
21:37 06.08.2012.

Što je Elton muž ili žena svom suprugu..........?

IV
ivicas
21:54 06.08.2012.

on je tetka svom muzu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije