Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavni kupid

Elton John prijateljicama Katy Perry i Heidi Klum traži dečke

katy
Pixsell
25.02.2012.
u 17:05

Katy i Heidi na glamuroznoj zabavi sjedit će za posebnim stolom, namijenjen samo ženama čija su srca odnedavno ponovno slobodna. Navodno je jedan stolac rezerviran i za Kim Kardashian.

Ako se želja Eltona Johna ostvari, Katy Perry i Heidi Klum sutra će s njegove tradicionalne zabave nakon dodjele Oscara otići s novim dečkima. Naime, slavni glazbenik dao si je za zadatak svojim lijepim i odnedavno slobodnim prijateljicama pronaći muškarce, a već ima u vidu i neke kandidate.

Katy i Heidi na glamuroznoj zabavi sjedit će za posebnim stolom, namijenjen samo ženama čija su srca odnedavno ponovno slobodna. Navodno je jedan stolac rezerviran i za Kim Kardashian. Sa toga stola pružat će se najbolji pogled na slobodne muškarce koji će doći na tulum.

- Elton smatra da je to odličan način da im vrati osmijeh na lica, a iskreno se nada da će uspjeti nekoga i spojiti. Prošli je mjesec stupio u kontakt s Heidi i Katy i ponudio im svoju pomoć. Kim Kardashian također kaže da je spremna za novu ljubav pa bi to mogla biti vrlo vesela večer – otkrio je izvor blizak slavnom “Kupidu” za Daily Mirror.

Dame će sjediti za stolom odmah do stola svojeg domaćina i njegova supruga Davida Furnisha. Elton im je obećao da će pozvati mnoštvo mladih, zgodnih i slobodnih heteroseksualaca.

- David ima dva prijatelja redatelja za koje smatra da bi bili idealni za Katy i Heidi – dodao je izvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije