Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolja govornica

Elokventnoj Romini Knežić najveći je uzor Mirjana Rakić

'ekran....zagreb....10.11.2007. romina knezic, voditeljica  Nove tv foto: marko lukunic'
'lukunic marko'
07.04.2011.
u 14:24

Voditeljica Dnevnika Nove TV svrstana je među najbolje govornike hrvatskog medijskog prostora

Romina Knežić, voditeljica Dnevnika Nove TV svrstana je među najbolje govornike hrvatskog medijskog prostora. Istraživanje na temelju kojeg je to utvrđeno, proveo je Centar za istraživanje tržišta (GfK), povodom održavanja međunarodne konferencije o retorici i kulturi komuniciranja ''Moć uvjeravanja''. Uzorak od tisuću ispitanika starijih od 15 godina donosio je svoja mišljenja o javnim nastupima mnogih govornika koji prevladavaju hrvatskim medijskim prostorom. Za područje elektronskih medija, izabrana je upravo Romina Knežić.

Svoj odličan plasman komentirala je ovim riječima: ''Ovakav rezultat istraživanja svakako laska svakom čovjeku i profesionalcu, pa i meni naravno predstavlja veliko priznanje i čast. Posebice zato što mi je to potvrda da su naši gledatelji prepoznali moju predanost i iskrenost u poslu, koji volim i radim cijelim srcem. Skromno smatram da se još ni izdaleka ne mogu staviti u kategoriju s novinarskom i voditeljskom legendom poput gospođe Mirjane Rakić, koja je moj profesionalni uzor, no mogu samo poželjeti da jednog dana iza mene bude tako bogata karijera. Iako sam trenutno posvećena obitelji, koja bi se za koji dan trebala povećati, ova vijest mi je velik profesionalni kompliment, te se nadam da ću po povratku na ekrane nastaviti i dalje opravdavati ovakvo povjerenje gledatelja.''

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije