Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teret slave

Ellen DeGeneres je nepodnošljiva i Portia de Rossi želi razvod

Portia De Rossi and Ellen DeGeneres attending the Saint Laurent event held at the Hollywood Palladium in Los Angeles, California./Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
31.10.2016.
u 09:42

Voditeljica je nezadovoljna i nervozna jer zbog posla ne stigne ići na sve dobrotvorne akcije i to nezadovoljstvo najviše iskazuje na partnerici koja to neće više tolerirati

Poznata TV voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres i glumica Portia de Rossi navodno su pred razvodom. Kao razlog razvoda spominju se Ellenina slava i uspjeh u karijeri, što je negativno utjecalo na njihovu vezu. - Što je bogatija i poznatija, Ellen postaje sve nervoznija i zabrinutija. Stalno bi putovala i sudjelovala u dobrotvornim akcijama, ali zbog poslovnih obveza to jednostavno ne stigne. Zbog toga je nezadovoljna i osjeća se zarobljenom, stalno se brine o svome rastućem carstvu - otkrio je njihov prijatelj.

Upravo je zbog sve debljeg bankovnog računa postala nepodnošljiva, a nezadovoljstvo najviše iskazuje prema partnerici Portiji, koja jednostavno to više ne želi tolerirati. O njihovom nesuglasicama i želji de Rossi da se razvedu naveliko se pisalo i prije dvije godine. No, voditeljica i glumica to su demnatirale i baš u vrijeme pisanja o njihovom razvodu bile su na godišnjem odmoru u Hrvatskoj, točnije na Hvaru i u Dubrovniku. 

>>Pink u novoj sezoni emisije Ellen Degeneres

 

Happy Valentine's Day❤️

A photo posted by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

Komentara 3

CI
cika123
10:14 31.10.2016.

Vjerovatno hoće sex non stop a ova druga nemože😃😃

DU
Deleted user
12:23 31.10.2016.

Ovaj gospon s malo većim ušima previše radi i to je dami razlog za razvod, ja poznajem ljude koji su prid razvodom jer su omrzli jedno drugom gledajući se svakodnevno pošto ne mogu pronaći ikakav posao. Mogli ste o njima pisati, teže im je, imaju i dicu!

LI
liliZG
10:57 31.10.2016.

novac kvari ljude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije