Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Režim prehrane

Ella se pohvalila gubitkom kilograma

Foto: Instagram
1/7
03.06.2019.
u 09:38

Ella i suprug Charles odlučili su iskušati keto-dijetu i već nakon nekoliko dana zadovoljni su rezultatima

Influencerica Ella Dvornik i njezin suprug Charles nedavno su se na Instagramu pohvalili novim načinom prehrane. Odlučili su slijediti pravila keto-dijete koja strogo brani unos bilo kakvih ugljikohidrata u organizam.

Napisali su da su u dva dana izgubili čak četiri kilograma. A, iako su pratitelji Elle Dvornik imali brojna pitanja o njezinu novom režimu prehrane, mnogi su se zapitali zbog čega se odlučila na dijetu.

Posebice zato što je poznato da je svojedobno imala problema s poremećajem u prehrani. Prije godinu dana na svojim društvenim mrežama otvoreno je o tome progovorila.

 

 

"Kao što znate, i ja sam nekoć imala poremećaje u prehrani. Znam koja je to psihička borba. To se ne može opisati riječima. Nitko to ne razumije i tko to nije doživio, neće ni shvatiti… ali to je ozbiljan problem. Pogotovo danas kad je veliki utjecaj savršenstva na internetu. Mnogi ljudi to pokrenu zbog manjka vjere i samopouzdanja u sebe… to potiče i anksioznost i depresiju, zaista nije lako biti ta osoba", napisala je tada. 

Ključne riječi

Komentara 5

OB
ObrenM
11:00 03.06.2019.

Djevojka kolodvorka na pticjim nogama.

Avatar Grunf
Grunf
10:59 03.06.2019.

a gubitkom mozga?

NO
nog0metas
18:43 03.06.2019.

život na slavi tate glazbenog virtuoza...ona je šupljina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije