Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dino Dvornik danas bi slavio 51. rođendan

Ella poručila ocu: Dragi moj tata, najdivniji ti 51. rođendan želim, volim te i uvijek si u srcu

dino dvornik
Foto: Facebook/Ella Dvornik
1/4
20.08.2015.
u 10:24

Legendarni glazbenik preminuo je 2008., u snu. Ostao je zapamćen po svojoj glazbi i brojnim anegdotama koje i danas svijetom pronose obožavatelji

 Dino Dvornik danas bi proslavio 51. rođendan. Legendarni glazbenik preminuo je 2008., u snu. Ostao je zapamćen po svojoj glazbi i brojnim anegdotama koje i danas svijetom pronose obožavatelji i članovi njegove obitelji.

Dvornik je odrastao u slavnoj glumačkoj obitelji te je već kao dijete stao pred kamere, u seriji "Naše malo misto". Ipak, formirao se u sjajnog glazbenika. Tijekom karijere tri je puta nagrađen Porinom, a nemalo prije smrti snimio je svoj posljednji album, sjajnu "Pandorinu kutiju". Njegova karizma i glazba ostat će zapamćene zauvijek.

Koliko i danas nedostaje, svjedoči i objava na njegovom "fan pageu" na Facebooku. – Dino, gdje god da si, sretan ti rođendan! Volimo te svakim danom sve više i više! Dosadno je bez tebe, fali nam tvoj jedinstveni duh, dobra i pozitivna vibra i najvažnije od svega, tvoja mjuza! Nitko kao ti! – objavili su obožavatelji. Njegova supruga Danijela Dvornik nakon duhovite objave također se na Facebooku prisjetila svog supruga pa je, između ostalog, napisala: Danas je specijalan dan, rođendan mom Dinu, imao bi 51 godinu. Posebne riječi posvetila je ocu Ella Dvornik. – Mene je uvijek motivirao i inspirirao i rekao bi mi kad bih plakala: ''Ne grintaj, gubiš vrijeme.'' Dragi moj tata, najdivniji ti 51. rođendan želim, volim te i uvijek si u srcu. Danas je sretan dan, a ne tužan. Nemojmo žaliti ono što nemamo, već budimo sretni što smo imali prilike imati. Neki nisu imali tu priliku – napisala je Ella.

 

Dino, gdje god da si, Sretan ti rodjendan! Volimo te svakim danom sve vise i vise! Dosadno je bez tebe, fali nam tvoj jedinstveni duh, dobra i pozitivna vibra i najvažnije od svega, tvoja mjuza! Nitko kao ti!

Posted by Dino Dvornik on 20. kolovoz 2015

>>Danas bi mu bilo 50: Sretan ti rođendan, tamo gore!

>>'Svaki dan mi je lakše podnijeti njegov odlazak znajući da je ostavio veliki trag na drugima'

Komentara 5

MA
mamunamegalo
11:51 20.08.2015.

ne Drogi. .a to im je odavno u obitelji. ..Šta nas poštene ljude treba to zanimati

Avatar Grunf
Grunf
12:30 20.08.2015.

A tko je ona i kaj sad hoće???

PP
plavac plavi
15:31 20.08.2015.

Davanje prostora i promocija drogeraša!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije