Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ella Dvornik uživala na Defected festivalu. Pogledajte kako se provela...

Ella Dvornik na ljetovanju s Renaultom Capturom
Foto: Ella Dvornik
1/7
PR
Autor
PR članak
22.08.2016.
u 08:00

Oduševljeni domaći i strani turisti i svi oni željni dobre zabave i plesa uz brojne DJ-e koji su nastupali na nekoliko pozornica, uživali su u pet dana festivala u Tisnom

Festivalska groznica koja je poharala Hrvatsku nastavila se i na Defected festivalu koji se održavao od 11. do 15. kolovoza u Tisnom.

Oduševljeni domaći i strani turisti i svi oni željni dobre zabave i plesa uz brojne DJ-e koji su nastupali na nekoliko pozornica, uživali su u pet dana festivala.

Kako i ne bi kada su prisutne oduševili bogatim line upom, partyjima na brodu, dnevnim i večernjim programom sa zvijezdama klupske scene poput Basement Jaxx DJ seta i Rogera Sancheza.

Osim njih, partijanere su zabavljali i Dennis Ferrer, Kenny Dope, Roger Sanchez, Julio Bashmore, Gutilive, Nick Curly i drugi...

U glazbi koju su puštali uživala je i Ella Dvornik koja se u Garden Resort dovezla Renaultovim Capturom, a svoje #IconicFestivalMoments doživljaje podijelila je s obožavateljima na svom blogu, Facebooku, Instagramu, Snapchatu...

I nije to njezino prvo ovoljetno uživanje na festivalu. Blogerica s londonskom adresom u društvu svog dečka Charlesa obišla je hrvatsku obalu.

Foto: Ella Dvornik

Osim u društvu dečka, Ella je na Zrću na Fresh Island festivalu uživala i u društvu svoje prijateljice Karmen koja je "uhvatila" najbolje trenutke, a koje je Ella potom objavila na društvenim mrežama i pohvalila se obožavateljima.

U novoj ljetnoj avanturi, Ella i Charles sjeli su u Renaultov Captur i uputili su se prema krajnjem jugu zemlje, a prije Croatia Music Adventures Festivala u Dubrovniku Ella je Charlesu pokazivala ljepote Lijepe Naše. Predzadnja postaja prije posjeta prekrasnom gradu kojem je svjetsku slavu donio popularni serijal "Igra prijestolja", bila je i čarobna dolina Neretve.

U Dubrovnik su stigli taman na otvorenje jedinstvenog i najjužnijeg festivala u Hrvatskoj, na kojem su od 28. do 29. srpnja ljubitelje klupske scene, među bogatim line upom, zabavljali headlineri duo SIGMA, vlasnici hita "Nobody To Love" te Clean Bandit, grupa koja je iznjedrila jedan od najvećih radijskih hitova "Rather be".

Defected festival zaokružio je Ellinu ovoljetnu festivalsku groznicu, a po onome što smo vidjeli, mlada se blogerica u društvu svog dečka, ali i prijatelja, ovo ljeto odlično zabavila.

Sadržaj omogućio: Renault

Više informacija pronađite na: www.renault.hr

Želite prijaviti greške?