Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne brinu je mišljenja

Ella Dvornik udaje se u kolovozu: Voljela bih imati djecu, ali ne bih voljela roditi

Ella Dvornik i Charles Pearce
Foto: Instagram
1/10
19.10.2016.
u 14:15

Blogerica priznaje da je na početku osjećala razliku u godinama, ali shvatila je da treba muškarca na kojeg može računati i koji će je motivirati

Blogerica Ella Dvornik (25) udaje se u kolovozu za marketinškog stručnjaka Charlesa Pearcea, kako ekskluzivno doznaje Story. Kaže da ju je Charles osvojio svojom upornošću.

– Kada sam ga upoznala, smetala mi je razlika u godinama. Neću lagati. Ja sam imala 22, a on 37 godina. No, ubrzo sam shvatila da jednostavno trebam muškarca na kojeg mogu računati i nekoga tko će me motivirati. A to je bio on – poručila je Ella.

Charles ju je zaprosio u Tokiju, a vjenčanje planiraju za osmi mjesec. Voljela bi da to bude u Hrvatskoj.

 

A photo posted by www.iamella.com (@elladvornik) on

 

Želi odgojiti ponosnu djecu

Ella, 25-godišnjakinja, otkrila je da bi voljela imati djecu koja će se njome ponositi. – Voljela bih imati djecu, ali ne bih voljela roditi. Želim da se moja djeca ugledaju na mene i da budu ponosna na moj rad. Želim da mogu reći "Mama je bila zakon, ona je radila i odgajala nas".

Veza na daljinu

Ella se vratila u Hrvatsku na dulji period, a Charles je ostao u Londonu. Kaže da im veza na daljinu odgovara jer si nedostaju.

– Proteklo vrijeme provodili smo 24 sata zajedno i ono što netko prođe u 10 godina mi smo prošli u godinu dana. Shvatila sam, ako možeš s nekim biti godinu dana od 0 do 24, onda s njime možeš biti zauvijek – kaže Ella.

Više pročitajte OVDJE.

 

A video posted by Charles Pearce (@charles_pearce) on

 

A photo posted by Charles Pearce (@charles_pearce) on

 

A photo posted by Charles Pearce (@charles_pearce) on

 

>> Bliska osoba objavila kućnu snimku Elle Dvornik: 'Bez komentara'

Komentara 27

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
14:58 19.10.2016.

Kaže dotična gospođica "Voljela bih imati djecu, ali ne bih voljela roditi". Nema frke, budeš kupila na placu. Kakvo je ovo bolesno društvo gdje žene ne žele roditi nego kupuju tuđu djecu ili plaćaju druge žene da im rađaju? Ovdje se ne radi o posvajanju, radi se o osobi koja ne želi roditi nego otići po dijete u shopping! Bude li ga vratila, ako će biti "roba" s greškom? Koje smo mi bolesno društvo - dotična se naslikava i piskara nekakve članke, prosipa pamet svijetu i ima dovoljno pacijenata koji su voljni to platiti!

CE
Cetijus
14:45 19.10.2016.

Htjela bi ti kakiti ali ne i piškiti..tipična izjava za nekakvu klinku

ST
steiner
15:30 19.10.2016.

Zbog čega je dotična gospođica tako često u novinskom clancima? Niti je pjevačica niti glumica niti znanstvenica, a da je pametna to sigurno nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije