Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica smrti Dine Dvornika

Ella Dvornik: Točno znam što bi mi tata rekao da je tu i znam da nikada nije ni otišao

dino dvornik
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
07.09.2014.
u 11:52

Na šestu obljetnicu smrti kralja funka, njegova kći Ella iz Londona, gdje trenutačno živi i radi, ocu je poslala posvetu.

Prije točno šest godina tragična vijest potresla je svijet glazbe- kralj funka, Dino Dvornik preminuo je u svom domu u Zagrebu. Svake godine, obožavatelji, njegova obitelj i prijatelji sjećaju ga se s posebnim poštovanjem i toplinom.

Ove godine, na šestu obljetnicu njegove smrti, njegova kći Ella iz Londona, gdje trenutačno živi i radi, ocu je poslala posvetu.

- Na današnji dan prije 6 godina....ostavio je ovaj svijet moj tata Dino. Ail nije ostavio vas, a ni moju obitelj jer oni koji su ga voljeli još uvijek ga imaju. Ja ga imam u srcu uvijek, a i u krvi, a mnogi od vas u duši ili čak pjesmi. Nažalost svi ljudi će nas kad tad ostaviti, ali moramo gledati pozitivnije. Meni je drago da sam imala priliku upoznati svog oca i družiti se s njim i svađati i smijati jer neki nisu imali šansu proći to iskustvo - napisala je Ella i nastavila.

- Mislim da je svakoj curi teško kad izgubi mušku figuru u svom životu i to te nekako malo poljulja i iskrivi, ali na kraju je najbitnije sjećanje na riječi koje bi ti tata rekao. Jer bez obzira što nije samnom, i što sa mnogima od vas vaši roditelji nisu... znamo točno što bi nam rekli čak i ako nisu tu da nam to kažu. I samim time znamo....da nikad nisu ni otišli - dirljivo je završila 21-godišnjakinja.

>>Status Elle Dvornik u dva sata dobio više od 29.000 lajkova

>>Danas bi mu bilo 50: Sretan ti rođendan, tamo gore!

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
13:03 07.09.2014.

Bože,pomozi joj.Kad već nisi roditeljima pomogao.

ME
melinda
17:47 07.09.2014.

mislim da bi ti tata porucio kceri ostavi se droge i pocni zdravo zivjeti i raditi nesto korisno

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:12 07.09.2014.

Vjerovatno nista ne bi rekao jer bi bio ili pijan, ili nadrogiran kao I uvijek. Imamo toliko svjetlijih trenutaka I osoba u povijesti da ih se sjecamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije