Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije vjerovao

Ella Dvornik razljutila supruga: 'Koji k***c?'

Foto: Instagram screenshot
1/3
04.04.2019.
u 16:32

'Ne diraj Charlesa dok spava' bi možda trebala biti mantra za Ellu Dvornik kada sljedeći put odluči povući ovakav potez.

Ella Dvornik (27) uspjela je naljutiti novopečenog supruga Charlesa Pearcea. Naime, on je zaspao pred televizijom, a ona se odlučila poigrati s maskom od aktivnog ugljena za mitesere na njegovom licu.

Kada se probudio i shvatio da mu je supruga nanjela masku, u boli ju je skidao s brade sat vremena. Skidanje takve maske na dlakavoj koži je jako bolno.

Foto: imdb

- Koji k***c Ella Dvornik!!! Zaspao sam ispred televizora 30-40 minuta i probudio se ovakav! Trebalo mi je sat vremena da skinem ovo sranje s brade - napisao je na Instagramu ljutiti Charles.

Pogledajte tko su najveći kleptomani showbizza.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Untouchable
Untouchable
17:16 04.04.2019.

Valjda je bila ušmrcana

Avatar comandante
comandante
18:26 04.04.2019.

što maltretira dedu,, neka spava

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:08 04.04.2019.

Toliko bitnih stvari se desava u svijetu a vi pisete o danijeli dvornik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije