Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješna influencerica

Ella Dvornik iznenadila sve najnovijim statusom: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario'

Foto: Instagram
1/20
18.04.2024.
u 12:00

U Storyjima je otkrila koji je njen najdraži emoji, pa je izmislila nekoliko scenarija u kojima bi bilo najbolje upotrijebiti taj emoji. Mnogima je u oči upao jedan od scenarija koje je objavila.

Naša poznata influencerica i poduzetnica Ella Dvornik na Instagramu se malo našalila s pratiteljima. Naime, u Storyjima je otkrila koji je njen najdraži emoji, pa je izmislila nekoliko scenarija u kojima bi bilo najbolje upotrijebiti taj emoji. Mnogima je u oči upao jedan od scenarija koje je objavila. 

"Ono, kad imaš sve dokaze da te netko prevario, al si i dalje dovoljan mazohist da slušaš kako te netko uvjerava da nije – jer razočarenje je ok, al duboko razočarenje je 16ProMax, a ti zaslužuješ najbolje", napisala je influencerica uz emoji za koji kaže da izgleda kao da je proživio sr***, ali se i dalje smije. 
"Ono kad naručiš nešto u restoranu i donesu ti krivo nakon sat vremena... a imaš anksioznost", još jedan je od scenarija koji je podijelila. 
Ostale scenarije možete pogledati u našoj galeriji. 

1/6

Ella je otkrila kako je prošlu nedjelju, 14. travnja provela pakirajući se. Naime, u jutarnjim satima pokazala je kako pakira stvari i seli se. Nije otkrila kamo seli. Ako se prisjetimo, najuspješnija hrvatska influencerica tijekom braka s bivšim suprugom Britancem Charlesom Pearceom kupila je kuću u istarskim Balama.

Sa svojim vjernim pratiteljima kojih broji nekoliko stotina tisuća otkrila je da mijenja svoj zagrebački dom. "Falit će mi ovaj stan u Zagrebu, ali moram u veći", otkrila je majka dvije kćerkice Balie Dee i Lumi Wren. Prije dva tjedna njezin bivši partner Charles je prekinuo šutnju i na Instagramu svoju objavu posvetio Balama, gdje je živio s Ellom i njihovo dvoje djece.

"Moje predivne Bale. Pune ljepote, mira i iznenađenja", napisao je Britanac i otkrio da je i dalje, nakon razvoda vezan za to istarsko mjesto. Nakon toga, Ella se javila iz te iste kuće i napisala: "Upravo sam počistila cijelu kuću, pa ako bi se svi mogli iseliti, to bi bilo odlično", prokomentirala je.

Podsjetimo, ova influencerica često dijeli svoja mišljenja na društvenim mrežama, a tako je nedavno oplela po političarima i poslala im javnu poruku.

VEZANI ČLANCI:

"Može li netko kao dio predizborne kampanje popraviti dječje igralište na Jarunu? Jer je ono sramota kako izgleda već godinama. Strše čavli, nedostaju stepenice, istrunulo drvo – počupano i špranje posvuda", napisala je Ella Dvornik uz fotografiju kućice na igralištu pa dodala kako je fotografija koju je objavila iz 2020. i da se od tada ništa nije promijenilo.
Potom je Ella objavila još jednu fotografiju potrgane penjalice na kojoj se igrala i njezina kći Balie Dee.

Podsjetimo, Ella Dvornik na svojim društvenim mrežama, a posebno na Instagramu nerijetko dijeli detalje iz privatnog života, ali i neka svoje razmišljanja. Tako je nedavno objavila jedan citat koji ju je posebno zaintrigirao. "Ponekad nas one loše stvari koje nam se dogode u životu vode k onim najljepšima", glasi citat koji je na engleskom objavila ova influencerica i pjevačica. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Komentara 2

MI
mike67
08:44 19.04.2024.

Misli da je najbolje da ga cim prije zaboravi i nađe drugog. Je li Charles Michel slobodan?

LO
Lojzek1967
14:25 18.04.2024.

Ella i Danijela zahvalite Bogu na Dini i talentu kojim ga je obdario.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije