Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska diva sanja o posljednjem počivalištu pokraj prijatelja

Elizabeth Taylor želi biti pokopana do Michaela Jacksona

Eliazbeth Taylor
Reuters
24.09.2009.
u 14:39

Izvor blizak dvostrukoj oskarovki ispričao je National Enquireu kako "Elizabeth nikad u životu nije osjetila takav duševni mir kao kad je sjedila pokraj Michaelova groba".

Elizabeth Taylor nikako se ne može pomiriti sa smrću svojega bliskog prijatelja, legendarnog kralja popa Michaela Jacksona.

Velika Michaelova prijateljica navodno se požalila prijateljima kako bi voljela biti pokopna na groblju Forest Lawn u Los Angelesu upravo pokraj svojega dugogodišnjeg prijatelja.  

Izvor blizak dvostrukoj oskarovki ispričao je National Enquireu kako " Elizabeth nikad u životu nije osjetila takav duševni mir kao kad je sjedila pokraj Michaelova groba".

Nakon što Elizabeth Taylor nije održala govor na komemoraciji kralju popa u Staples centru, gdje su govorile mnoge osobe koje već dugo nisu bile u idiličnim odnosima s Jacksonom, postavilo se pitanje je li među dvoje prijatelja došlo do nekih nesuglasica.

Međutim, najveća filmska diva pedesetih i šezdesetih dolaskom na pogreb sve je demantirala, poručivši kako joj je Michael bio blizak.

- Voljela sam Michaela cijelom svojom dušom i srcem te ne mogu zamisliti svoj život bez njega. Zauvijek će živjeti u mojemu srcu, ali to nije dovoljno. Moj život je sada tako prazan - naglasila je legendarna Maggie iz "Mačke na vrućem limenom krovu".

Svi ljubitelji Michaela Jacksona s nestrpljenjem očekuju 27. rujna kada će u losangeleskom Nokia Theatreu premijerno biti prikazan dokumentarni film o nedavno preminuloj glazbenoj legendi pod nazivom "This Is It".
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije