Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet zajedno?

Elizabeth Hurley rado bi živjela sa bivšim dečkom Hughom Grantom

elizabeth hurely
pixsell
13.04.2011.
u 15:03

Glumica kaže kako nema vremena za upoznavanje novih muškaraca i možda bi joj najlakše bilo kada bi se vratila Hughu kojeg najbolje poznaje

Odnedavno rastavljena Elizabeth Hurley razmišlja o suživotu sa bivšim dečkom Hughom Grantom. Kako je sad prezauzeta da bi mislila o ljubavnim vezama, najlakše bi joj bilo živjeti s Hughom jer njegove navike najbolje pozna. - Ako njega ostavi djevojka i ja budem i dalje sama bilo bi najpametnije da živimo zajedno. Sada idemo na tečaj kuhanja i imamo prijateljski odnos - objasnila je Liz. Glumica se nakon razvoda od Aruna Nayara viđala sa igračem kriketa Shaneom Warneom s kojim je sada u prijateljskim odnosima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije